Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik még olyan férfi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan férfi, aki nem a műnőkre bukik, de nem is a hipszterekre?

Figyelt kérdés

Egy ideje feladtam az aktív párkeresést, és inkább a tanulmányaimra koncentrálok, de ennek főleg az az oka, hogy nem találkoztam még olyan pasival, aki komoly és érett lenne, határozott/asszertív személyiséggel rendelkezne, és leginkább az intellektust keresné a nőben. Szerintem szép nő vagyok, ápolt, csinos, nagy mellekkel (ha ez bármit is számít), igényesen, az esetek többségében elegánsan öltözködöm, és hamarosan a második diplomámat is megszerzem. Mégis sokszor azt látom, hogy a pasik jobban szeretik a mainstream műnőket, akik a műhajjal és a túlzott sminkkel kompenzálják az intellektuális sötétségüket. A másik problémám pedig az, hogy a pasik néha azon csodálkoznak, hogy nem találnak jó nőt, miközben saját magukat elhanyagolják, és nem igazán tudnak mit felmutatni.

Létezik még olyan férfi, aki egy normális nőre vágyik, akivel tud beszélgetni? Vagy olyan kapcsolatra, ahol mindkét fél autonóm, erős egyéniséggel rendelkezik?

2021. dec. 14. 21:01
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Inkább nem csatlakozok be a vitába csak a kérdésre válaszolok: nyilván léteznek ilyen férfiak, elég sokan. Hogy nem találkoztál még ilyennel az elég furcsa mondjuk, mert így a leírtak alapján nem látok benned olyat ami miatt kerülnének az emberek. Persze a személyiségedtől is függ ez, de nem ismerlek szóval arról nem tudol semmit mondani.
2021. dec. 15. 09:14
 32/47 anonim ***** válasza:

Ez csak egy sírás megint.

Kell a jó ? nem. Kell a rossz? kell hát. Hát általában így válogatnak az emberek.

2021. dec. 15. 09:29
 33/47 anonim ***** válasza:
100%
"Létezik még olyan férfi, aki nem a műnőkre bukik, de nem is a hipszterekre?" A legtöbb férfi ilyen.
2021. dec. 15. 10:43
 34/47 anonim ***** válasza:
Amilyen volt a legjobb 3-5 pasi, akiknek kellettél volna KOMOLY kapcsolatra az utóbbi 1-2 évben, nagyjából az a te szinted jelenleg pasikat tekintve. Minden ez felett csak álmodozás. (Ugyanez igaz a férfiakra is, tehát ez nemtől független dolog.)
2021. dec. 15. 10:54
 35/47 FoxtrotLidérc ***** válasza:
94%
A műnőket nem akarom párkapcsolatra. Hipszterekkel (lévén, hogy sajnos sok rossz tapasztalatom volt velük) egyszerűen nem ismerkedem... Kérdező. Meg ne haragudj, de számomra kissé sótlannak, merevnek tűnsz. Akivel nem lehet ökörködni, nem lehet egy mit tudom én, random meginni egy sört a Dunaparton, nem lehet időnként elmenni vele egy berosszulós házibuliba. Tudsz te egyáltalán önfeledten SZÓRAKOZNI? Fel tudsz engedni? Le tudsz lazulni? Mert nagyon nem úgy tűnsz nekem, mint aki igen... Erre mondom, hogy nem tisztem messzemenő következtetéseket levonni rólad (lévén, hogy IRL egy szót nem váltottunk). Ezek az első benyomásaim. Király hogy lehet veled beszélgetni, de (akármennyire fontos is ez) nekem nem volna önmagában elég.
2021. dec. 15. 10:55
 36/47 A kérdező kommentje:
35: naná, hogy lehet! Persze, kinek mit jelent az “ökörködés”, és az idő múlásával az ember is megkomolyodik, de még a BA-t alatt rendszeresen eljártunk sörözni a romkocsmákba, mindig megismerkedtünk a jó fej külföldiekkel, akikkel végigdumáltuk/hülyéskedtük az éjszakát. Az egyik korábbi randimon pedig zenét kapcsoltunk, és az egyik üres utcában táncoltunk. Ilyenek. Azt viszont nem nevezem szórakozásnak, amikor valaki mértéktelenül iszik, nem tud viselkedni, k*rvát csinál magából.
2021. dec. 15. 11:09
 37/47 anonim ***** válasza:
27%

‘Igen, mert sokkal fontosabb az, hogy valakivel beszélgetni tudjunk, mint az, hogy van rajta 10 kg felesleg. A tipikus műnőket az instagramon, a posztolgatáson kívül nem sok minden érdekli. A hipszterek pedig szétfüvezik az agyukat, és általában LMBTQI, vegán, BLM talpnyalogatók (Puzsér megfogalmazásában).’

de nem esik le, hogy nagyon durvan altalanositasz es a kulso alapjan itelkezel kizarolagosan, amirol te pampogsz, hogy mennyire nem jo?

valoban vannak ezek a tipikus üresfejű munok, de nekem az a benyomasom, hogy te mindenkit buta munonek tartasz, aki sminkel, jol nez ki es esetleg posztolgat magarol is kepeket.

ez a hipszteres megnyilvanulasod meg merhetetlen sotetsegeol arulkoldik. most kezdjunk el radis frocsogni, hogy rasszista vagy meg homofob? valoszinu, egy ‘fuves’ hipszter sokkal szorakoztatobb, min te, gyanitom INTELLKTUALISAN is magasabb szinten all (ha mar annyira ez a kedvenc szavad).

ez is tipikus, hogy puzsert istenited. o pont az a fajta, aki az atlanal eggyel ertelmesebb, de az atlag alatti ostoba emberek szidasan kivul semmit nem tud felmutatni. attol hiszi magat kulonbnek, hogy az ilyen berki fele hulladekokat szidja, de frocsogesem kivul mas nem jon ki a szajan. persze a magat okosnak gondolo proli szamara ertheto modon o az ikon, de amugy egy szannivalo ember.

‘Oké, én nem vagyok férfi, de kizártnak tartom, hogy csakis a vékony nőkre buknátok, ez Schobert Norbi meggyőződése.’

nem CSAK es nem MINDENKI, de teny, h a legtobb ferfi nem szereti a kover noket.

erdekes amugy, hogy midenkire frocsogsz (lmbtq, instagram, fuvesek stb), de pont a kovereket foggal-korommel veded, a sulyod es magassagod meg nem mered leirni.

2021. dec. 15. 11:10
 38/47 anonim ***** válasza:
19%

Dagadt irigy pitsa, akinek az exe megismerkedett vmi rave partyn egy cuki alter csajjal.

Egyszerű ez a sztori, mint az 1x1, kár volt korábban normális választ megfogalmaznom.

2021. dec. 15. 11:14
 39/47 anonim ***** válasza:
35%
38: szerintem meg csak nem is volt az ‘exe’ csak szimplan valami csavo, akiert odavan. egyebkent igazad van!
2021. dec. 15. 11:20
 40/47 A kérdező kommentje:

37:

Igen, én a tipikus üresfejű műnőkről beszélek, és a kérdés is rájuk vonatkozik. Nincs semmi bajom azzal, aki sminket visel (mértékkel) vagy posztolgat. De tény, hogy a legtöbb nő instagramfüggő és lájkvadász (sajnos nagy divat lett a női test túlerotizálása is).

Miért lennék homofób? :D megvan a sajátos véleményem a mai túlérzékeny PC kultúráról. Az pedig erős túlzás, hogy Puzsért istenítem, talán nem gondolod, hogy azért mert tőle idéztem, az egyből azt jelenti, hogy istenítem? Meg szoktam néha hallgatni az aput.

Nem a kövéreket “védem”, hanem a teltebb nőket. Pl. Marilyn Monroe teltsége legalább annyira vonzó (szerintem szebb is), mint Kate Moss vékonysága.

2021. dec. 15. 11:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!