Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálhatta ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálhatta ezt?

Figyelt kérdés

Van egy nő akivel egy társkeresőn ismerkedtem meg.A nő 35 éves,én 37.Kapcsolat alakult ki belőle.Gondoltam az ismeretségünk 100. napját emlékezetessé teszem.Addig ugyanis nem feküdtünk le egymással.Volt csók és simogatások,illetve részemről próbálkozás a szex irányába,de mindig finoman elutasította a dolgot,én pedig nem erőltettem sose.De gondoltam több mint 3 hónapja ismerjük egymást,szerintem jól indult a kapcsolatunk,sokat találkoztunk,sokat beszélgettünk,mindent jónak éreztem ahhoz hogy testileg is közelebb kerüljünk egymáshoz.Próbáltam egy romantikus estét megszervezni,vettem ki aznapra szabadságot,nem vagyok egy konyhatündér,de magam főztem.A 100nap alkalmával 100 gyertyát helyeztem el a házba.Nem igazán hatotta meg ez az egész,megvacsiztunk,közben a kedvenc zenéi szóltak.Aztán leültünk filmet nézni,közben hevesen csókolóztunk,simogattuk egymást,és mondtam neki hogy menjünk át a hálóba.Erre ellökött magától és teljesen rideggé vált,és azt mondta hogy haza akar menni.Nem erőltettem semmit,de nyilván szerettem volna tudni mi a baj...arra azt mondta hogy én is csak megakarom dugni és röhejes a körítés.Ami nagyon nevetségesen hangzott,mert megismerhetett a 3 hónap alatt és láthatta hogy nem olyan vagyok.Jó,nem tagadom megakartam dugni,mert kívántam őt,de 3 hónap után szerintem normális hogy a párok szexelnek...de nem csak ezt akartam tőle,hanem tényleg komolyan gondoltam a dolgokat vele.Hazavittem,a kocsiba annyit mondott hogy ne keressem többet.

Nagyon igazságtalannak tartottam,mert tényleg türelmes voltam,és próbáltam megadni a módját is a dolgoknak.Főzés közben kínlódtam rendesen még a kezemet is megégettem,a gyertyákkal is futottam egy kört mire beszereztem ennyit.A rokonságba egy 6 éves gyerektől csak komoly ígéretek árán kaptam kölcsön egy nagyobb puzzlet,hogyha esetleg vacsi után nem akar filmezni legyen "b" terv.Szóval igenis készültem,és sok energiám és munkám volt benne.Nem csak azt mondtam neki hogy hé te dugunk?

És mellette azt hittem hogy értékelni fogja hogy készültem...vagy tényleg röhejes az ilyen körítés?

2021. dec. 12. 19:50
 1/2 anonim ***** válasza:
32%

3 hónap szerintem nem türelem.

Röhejes, mert kb azt mutattad, hogy számoltad a szex nélküli napokat.

2021. dec. 12. 19:59
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Beteg ez a nő.
2021. dec. 12. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!