Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálhatta ezt? Rosszat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálhatta ezt? Rosszat mondtam?

Figyelt kérdés
Megkérdezte, mi a legnagyobb vágyam az életben, én azt válaszoltam, hogy "híresnek és gazdagnak lenni, de mindenki erre vágyik, nem?" - erre bevágott egy elég flegma, vagy olyan kicsit csalódott arcot, és azt mondta, hogy "jól van...", én ezen nagyon meglepődtem, és utána végig feszült voltam. Valami rosszat mondtam?
2015. ápr. 9. 14:11
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem semmi rosszat nem mondtál ezzel! a pénz igen is fontos a mai világban
2015. ápr. 9. 14:12
 2/4 anonim ***** válasza:
azt a választ várta, hogy célozz rá, hogy ő a legnagyobb vágyad :D
2015. ápr. 9. 14:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Fontosnak fontos, de ha a legnagyobb vagyad a penz, az tenyleg nem tul... szeretheto.... vagy emberi..

amugy raadasul nem is olyannjo... foleg a hirnev... gondolj csak bele! Nezd csak meg az amerikai sztarokat! Azt ne mondd, hogy ok szerinted boldogok!:D

2015. ápr. 9. 14:28
 4/4 anonim ***** válasza:
a pénz az még oké, de a híresség... az számomra is kiábrándító lenne.
2015. ápr. 9. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!