Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálhatta ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálhatta ezt?

Figyelt kérdés
Egy társkereső oldalon ismerkedtünk meg. Másfél hete. Az első randit lemondta, áttette másik napra. Küldött nekem egy képet, én megdícsértem jól néz ki rajta. Ma délután kaptam egy mail értesítést, hogy lecserélte arra a képre a profilképét a társkereső oldalon, de folyton azzal jön,hogy komoly kapcsolatot akar. Szóba hoztam neki, és lazán írta, hogy mikor megnézett engem ( másfél hete be se léptem), akkor rakta ki azt a képet. Én felháborodtam majd törölte.
2014. jan. 3. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
A világ legzseniállisab elméi túlórában dolgoznak hogy rájöjjenek,hogy mi a francról beszélsz.Probáld meg magyarul átfogalmazni.
2014. jan. 3. 20:39
 2/6 anonim ***** válasza:
sajnos kifogtál egy cylon-t. részvétem.
2014. jan. 3. 20:39
 3/6 A kérdező kommentje:
másfél hete ismerkedek egy férfival! társkeresőn ismerkedtünk meg! én azóta be se léptem, azt mondta, ő sem. küldött magáról egy képet nekem, utána ma délután kirakta profilképnek a társkeresőre! Szombaton lett volna az első randink, de azt már korábban lemondta, és átrakta más napra.
2014. jan. 3. 20:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Ééés a problémád az hogy.....??
2014. jan. 3. 20:52
 5/6 A kérdező kommentje:
ha valakivel komolyan ismerkedek, komoly társkeresőn randi előtt nem cserélem le a profilképem.
2014. jan. 3. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:
te hülye vagy.. csak azért rakta ki mert azt mondtad jó kép és ki ne akarna egy jobbat kirakni? sötét vagy...
2014. jan. 3. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!