Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen benyomást keltene nálatok, ha kiderül, hogy a pasi aki kezdeményez az egyik, ha nem a legelvetemültebb informatikai területen tevékenykedik?
" Na jó, de egy randipartner számára ennek mi lenne a jelentősége, kérdező? "
Az, hogy milyen benyomást keltene a dolog, mert ugye az első benyomások fontosak, és félreértés ne essé, de a legtöbb csaj általában nem arról álmodozik kislány kora óta, hogy neurális hálózat fejlesztő pasija legyen.
Qrvàra semmi szerintem.
Èrdekes vagy külső a fontos.
Meg persze ,hogy legyen azért dumàd.
Absztrakt de kevésbé őrült ITs voltam
#5: jól sejtem, hogy te egy olyasvalaki vagy, aki nagyjából be van zárkózva a saját kis világába (azon belül meg a saját szakmájába), és amúgy nem sokat tud az emberekről?
Ez azért így túlzás. Az tény és való, hogy az észjárásom és a "fantáziám" többnyire fényévekre kalandozik az átlagemberekétől, és hát igen ennek a szakmának a műveléséhez kb át kell lépni egy másik dimenzióba. Az emberekről azért tudok egyet s mást, de az is tény hogy a nől azért eddig még nem verekedtek össze értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!