Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen jó orvosi szaksztorikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jó orvosi szaksztorikat lehetne bevetni egy randin?

Figyelt kérdés

Egy online társkereső oldalon orvosnak adtam ki magam. Van is egy nem régi, tavalyi rendelőben készült fotóm, amin fehér pólóban, fonedoszkóppal vagyok lefotózva. Az adatlapomon, posztgraduális végzettség van, a bemutatkozásban leírtam, a Semmelweis orvostudományi egyetemen végeztem, summa cum laude minősítéssel. XD Közben meg egyetem közelében sem jártam, de még érettségim sincs, csak szakmunkásom. XD

Szóval tud valaki vmi jó orvosi szaksztorit? Pl. Mikor harmadéves orvostanhallgató voltam... Vagy Mikor rezidens voltam... Hogy folytassam?

2021. dec. 8. 12:48
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

" Nem tudsz summa cum laude diplomázni, te gyökér. PhD-tól felfele van olyan"

Ez speciel nem igaz. Te sem jártál egyetem közelébe.

2021. dec. 8. 19:55
 32/36 anonim ***** válasza:
93%

Ne etessétek a trollt! Ő írta a másik kérdést is, a csaj szemszögéből.

Kérdező! Veled egy pedagógus sose állna szóba. Ordít rólad, hogy egy suttyó vagy.

2021. dec. 8. 20:16
 33/36 A kérdező kommentje:

32

Olvasd már el a másik kérdést, hogy igyad el a májad! Teljesen másról írták. Szomorodjál meg, te csicska!

2021. dec. 8. 20:22
 34/36 anonim ***** válasza:
92%
33# Ezaz, mutasd ki a fogad fehérét! A randikra hívott hölgyekkel is így kommunikálsz ha olyasvalamit mondanak neked, amit a "doktor úr" nem szeret? Ami sérti a doktor urat?
2021. dec. 8. 20:25
 35/36 anonim ***** válasza:
95%
A ciganytelepen is bevezettek az internetet? Gondolom onnan hoztad ezt az ocsmány stílust.
2021. dec. 8. 20:44
 36/36 anonim ***** válasza:
93%

Bocs, túlértékeltelek. Azt hittem, tudni fogod, mit jelent az, hogy a csaj szemszögéből...De igazad van, a te képességeiddel ez nem elvárható.

2021. dec. 8. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!