Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen jó orvosi szaksztorikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jó orvosi szaksztorikat lehetne bevetni egy randin?

Figyelt kérdés

Egy online társkereső oldalon orvosnak adtam ki magam. Van is egy nem régi, tavalyi rendelőben készült fotóm, amin fehér pólóban, fonedoszkóppal vagyok lefotózva. Az adatlapomon, posztgraduális végzettség van, a bemutatkozásban leírtam, a Semmelweis orvostudományi egyetemen végeztem, summa cum laude minősítéssel. XD Közben meg egyetem közelében sem jártam, de még érettségim sincs, csak szakmunkásom. XD

Szóval tud valaki vmi jó orvosi szaksztorit? Pl. Mikor harmadéves orvostanhallgató voltam... Vagy Mikor rezidens voltam... Hogy folytassam?

2021. dec. 8. 12:48
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Kb 1 perc alatt fog lebukni. Az egész kisugárzása a 'csóró munkás vagyok' fílinget fogja adni.
2021. dec. 8. 14:26
 22/36 anonim ***** válasza:
14# Fiatal értelmiségi férfi vagyok, szóval ezzel pont mellélőttél. Biztos vannak olyanok, akikről te beszélsz (sőt, megkísérelem kijelenteni, hogy ők vannak többen)
2021. dec. 8. 14:29
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Eüsként nagyon szépen körberöhögnélek amikor már az első ilyen hiper szuper kamu sztoridnál leesne hogy egy hazudós kis görcs vagy.
2021. dec. 8. 14:51
 24/36 anonim ***** válasza:
2021. dec. 8. 15:38
 25/36 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint, másnak is van annyi esze, mint nekem. XD
2021. dec. 8. 15:43
 26/36 A kérdező kommentje:
A kérdésre még eddig csak egyetlen értelmes válasz jött.
2021. dec. 8. 15:43
 27/36 anonim ***** válasza:
54%
Már a bemutatkozásnál kiderül, hogy nem vagy orvos. Nem tudsz summa cum laude diplomázni, te gyökér. PhD-tól felfele van olyan. Értelmes ember rögtön kiszúrja, az idiótákkal meg nyugodtan elleszel a saját szinteden is, bármit bevesznek.
2021. dec. 8. 18:45
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Ne etessétek a trollt :DD
2021. dec. 8. 19:10
 29/36 A kérdező kommentje:

27

Verjen meg a devla! Má miért ne lehetne summa cum laude diplomázni, kabbeaf*szom?! A phd-nek ahhoz semmi köze, az egy posztgraduális képzés.

2021. dec. 8. 19:19
 30/36 anonim ***** válasza:

Lehet summa cum laude diplomázni orvosként, nekem is az van.

Amúgy még cum laude és rite minősítés van, ill. a kitüntetéses SCL.

2021. dec. 8. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!