Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen jó orvosi szaksztorikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jó orvosi szaksztorikat lehetne bevetni egy randin?

Figyelt kérdés

Egy online társkereső oldalon orvosnak adtam ki magam. Van is egy nem régi, tavalyi rendelőben készült fotóm, amin fehér pólóban, fonedoszkóppal vagyok lefotózva. Az adatlapomon, posztgraduális végzettség van, a bemutatkozásban leírtam, a Semmelweis orvostudományi egyetemen végeztem, summa cum laude minősítéssel. XD Közben meg egyetem közelében sem jártam, de még érettségim sincs, csak szakmunkásom. XD

Szóval tud valaki vmi jó orvosi szaksztorit? Pl. Mikor harmadéves orvostanhallgató voltam... Vagy Mikor rezidens voltam... Hogy folytassam?

2021. dec. 8. 12:48
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
28%
Ezazzz! Trollkodd szét a sok felszínes csajt Tinderen. Hajrá! :D:D:D
2021. dec. 8. 12:50
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Szintedet elnézve, te poénkodhatsz egyet azon, hogy "CUM laude, ha hahaha, érteeeeed", mert az életben nem fogják elhinni, hogy orvos vagy. Főleg, ha a másik ténylegesen az.
2021. dec. 8. 12:51
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
Nézd végig a Vészhelyzet című sorozatot, és jegyzetelj.
2021. dec. 8. 12:53
 4/36 A kérdező kommentje:
Miért ne hinnék el? A gádzsi annyira hinni akar benne, hogy milyen jó fogása van, orvos pasit fogott, hogy akármilyen árulkodó jelek is vannak, nem fog hinni nekik.
2021. dec. 8. 12:54
 5/36 anonim ***** válasza:
100%

4.

Ha az egésznek olyan érzete lesz, mint amikor gyerekkorom "Pasik" c. sorozatában Bajor Imre karaktere - aki egy proli-bunkó figura - nekiáll kamuból orvosnak kiadni magát, hogy elkerülje a büntetést - az vicces látvány lesz. Nagyon buta nőknél bejöhet, de az már az a szint, amikor úgyse fogja fel amit mondasz, max röhög, mert mást nem tud. De ha minimálisan is értelmes, akkor bukni fogsz, elég csúnyán.

2021. dec. 8. 12:57
 6/36 A kérdező kommentje:
Akivel most levelezek, az egy szutykos kis csóró pedagógus. De meglátta, hogy egy orvos szóbaállt vele, egyből nedves lett a bugyi. De ha tudná az igazságot, hogy csak sofőr vagyok, akkor szóba se állt volna velem. Mert egy sofőr az nem menő és azzal nem tudna villogni az ismikelőtt.
2021. dec. 8. 12:58
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon unatkozol?
2021. dec. 8. 13:24
 8/36 A kérdező kommentje:
Nem, de kéne vmi jó szaksztori, mert hétvégén találkozó.
2021. dec. 8. 13:26
 9/36 anonim ***** válasza:
14%

Én orvostanhallgató vagyok, pár saját tapasztalat :

1. Biofizika gyakorlaton sosem tudtuk , hogy mit csinálunk.( mondjuk sok gyakorlaton így voltam vele :D) Radioaktív izotópokkal is kísérleteztünk, ahol nem árt az óvatosság. Nem értettem, hogy miért kell nekem a fényről és a lendületről tanulni. Az a tárgy egy vicc volt.

2. Anatómia gyakorlat: elsőként a csontokon mentünk végig, sulcus tendinis musculi hallucis longi az egyik leghosszabb kifejezés ( az egyik lábtőcsonton van) és mindenki ezt dobálta akkor az ismerősöknek.

A vizsgák amúgy ebből rohadt nehezek és szívatnak minket, több órásak.

3. Belgyógyászat nyári gyakorlat: nénike közli velem, hogy ő nem szedi a vérhígítót , mert abban patkányméreg van.

4. Papika egy évig várt azzal , hogy orvoshoz menjen a véres széklettel. Karácsonykor sürgős műtét, mert a daganata már bélelzáródást okozott.

Igazából nem tudom mire lennél kiváncsi .

2021. dec. 8. 13:29
 10/36 anonim ***** válasza:
13%

Bármennyire nem szeretem a tét nélküli trollkodást, sajnos azt kell mondanom, hogy 1#-essel értek egyet. Mindenki ismeri a csajok elképsztő mértékű elpofátlanodását ami a tinder és egyéb platformokon zajlik.

Ezzel csak a saját eszközeikkel tudjuk velvenni a harcot: trollkodd szét a g.cibe. És félreértés ne essék: NEM a csajoknak szól a trollkodás, hanem a HELYZETNEK. Annak, hogy végre kezeljük a helyén a tindert, hogy jelezzük (leginkább a tinder felé): nem ér az egész egy kalap sz.rt sem. Mert, bármit is ér...? Válaszoljunk öszintén.

2021. dec. 8. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!