Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan lány akit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány akit nem zavarna, hogy a pasija alacsonyabb mint ő?

Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 22:53
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Igazából ez a keseredett felfogásom ebből ered, hogy még nem találtam meg.

Ez hogyan működik?Hol keressem?:)

2010. szept. 6. 00:51
 32/41 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

Én egy 165 centi magas lány vagyok. Nekem a magasság fontos, és szerintem azért, mert egyszerűen maga a látvány és a tudat, hogy a férfi nagyobb nálam magasságra és testalkatra, felizgat, és méginkább törékeny nőnek érzem magam mellette. És ugyan ez az érzet önmagában nincs összefüggésben a szerelemmel, csakhogy ez egy erős plusz, amire vágyik általában egy nő. Én például voltam rövid ideig egy olyan sráccal, aki velem egymagas volt, és kedves volt meg minden, de szexuálisan nem éreztem azt a vonzalmat, amit mondjuk a mostani magas barátom mellett érzek...

És ahogy egy férfi is szereti, ha mondjuk a barátnője karcsú, nagy melle van, szép arca, úgy szerintem a nőktől is elfogadható, ha vannak ugyanilyen kitételei a férfiakkal szemben. Ezért szerintem egyik nem sem hibáztatható, mert az embernek szexuálisan is vonzódnia kell a párjához.

2010. szept. 6. 02:55
 33/41 A kérdező kommentje:

Végre egy korrekt válasz:)

Én csak azt nem bírom amikor a nők álszenteskednek, hogy nekik nem fontos a külső...áhh nem...:d

És mit gondolsz, egy 165-170 centis lánynak az én 177em jó lenne?

2010. szept. 6. 03:06
 34/41 anonim ***** válasza:

Szia, az előző vagyok.

Szerintem 177 centi bőven normális, és nem alacsony magasság, ami zavarna egy lányt. Amúgyis egy csomó lánynál magasabb vagy. Én egy csomó pasit ismerek ilyen magassággal, akiknek van barátnőjük, szóval biztos hogy bejönnél a nálad alacsonyabb lányoknak.

A külső fontosságáról: valóban, valahogy társadalmilag nem elfogadott egy lánynak bevallania, hogy igenis számít a külső, valószínűleg sok lány ezért tagadja. De egyrészt az ember vizuális lény, és egy párkapcsolatban természetes, hogy testileg is vonzódni kell a partner külsejéhez, másrészt bárki ha körülnéz az utcán vagy plázában, 95%-ban jó csaj mellett helyes pasit lát, ronda lány mellett meg nem olyan vonzó pasit. Tehát nyilvánvaló, hogy a külső mindkét nemnek nagyon fontos, csak nem illik bevallani.

2010. szept. 6. 03:29
 35/41 anonim ***** válasza:
Nekem volt már nálam alacsonyabb pasim. Nem tartott sokáig, mert engem nagyon zavart, hogy alacsonyabb nálam. Olyan "emberesnek" (nőietlennek) éreztem magam mellette. De mondjuk engem alapból zavar, hogy magas vagyok (172) és lehet ez is közre játszott.
2010. szept. 6. 07:02
 36/41 anonim ***** válasza:
Engem is zavar ha magasabb vagyok mint a fiú. Pedig elég nehéz dolgom van, mert 178 cm vagyok. Azért zavar, mert szeretek felnézni a páromra. Szó szerint és mint emberre is. Meg szexuálisan is jobban izgat, ha egy pasi magasabb. Ennek ellnére soha nem volt még magasabb pasim, mert mint tudjuk a szerelem nem cm-re jön. Mindkét férfi az életemben, akik komolyak voltak, velem egy magas. Ettől még boldog vagyok, de ha tőlem jóval magasabb pasit látok, az izgat.
2010. szept. 6. 08:50
 37/41 anonim ***** válasza:

Kérdező, hogy várod el, hogy normális hangnemben beszéljek veled, miután leszóltál engem, aki erőszak miatt elvesztettem a páromat, akit mindenkinél jobban szeretek mai napig, és te még sose voltál így szerelmes, de bántasz és gúnyolsz, csak mert neked fontos a magasság, holott az én problémámhoz képest a tiéd csekélység (és nem is vagy alacsony - én veled ellentétben 151cm magasan tényleg alacsony vagyok, sok pasinak persze a hosszú lábú magas nők kellenek, de nem is érdekel -, no comment)?

Legyen önbizalmad, amit nem a nő fog megadni neked, és legyél kicsit toleránsabb is másokkal szemben, ez nem csak nők terén, de más területeken is hasznos. Én megtanultam Nélküle élni - hidd el, próbálkoztam, hátha mégse Ő, hátha lesz más, de az érzéseim felé csak erősödtek, DE nem vagyok erőszakos -, és senki se látja rajtam, belül mennyire fáj, sőt. Az önbizalom és a tolerancia rengeteget segít, és ez többet ér minden külsőségnél. Persze, hogy számít a külső, de egy külsőre tökéletes pasival, aki bunkó, nem tudnék összejönni, hiába jönne be szexuálisan, de ugyanígy egy olyan, aki belsőre lelki társ, de külsőre valami mégse stimm, ott lehet pl. barátság, volt már ilyen. Nem tudom, kitől hallottam először, de nagyon igaz: A külső megfog, a belső megtart... - DE IDE FIGYELJ, ÖREGEM, A KÜLSŐHÖZ HOZZÁTARTOZIK AZ ÖNBIZALOM, A KISUGÁRZÁS, MEG A VISELKEDÉSMÓD IS, AHOGY MÁSOKKAL BÁNSZ. Egyáltalán nem mindegy, hogy félrelöksz a buszon illetve beállsz az ajtóba, vagy megvárod, míg leszállok, és csak utána szállsz fel.

2010. szept. 6. 10:09
 38/41 A kérdező kommentje:
Megértem, hogy neked is nehéz, de neked legalább volt valakid:)
2010. szept. 6. 12:01
 39/41 anonim ***** válasza:
Te tettél ki egy hasonló kérdést tegnap?:)
2010. szept. 6. 17:43
 40/41 A kérdező kommentje:
Úgy emlékszem igen:D
2010. szept. 6. 17:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!