Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány akit nem zavarna, hogy a pasija alacsonyabb mint ő?
Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 22:53
21/41 anonim válasza:
De képzeld el, hogy tudom, de volt egy, akit nem érdekelt, hogy tele vagyok bőrhibákkal és csak 151cm-re nőttem, és az egyetlen, aki őszintén szeretett, a többinek csak a szexre kellettem volna, vagy még észre se vettek.
22/41 anonim válasza:
A nők gonoszak :) alapjaiban véve a társadalom átlagembere is gonosz azokkal akik eltérnek az ideáloktól, sajátos elképzeléseiktől.
Hiába mondd bárki bármit, hogy el kell fogadni a másikat. Az emberek csak azt fogadják el akik teljesítik az átlag elvárásait...
23/41 anonim válasza:
Előző vagyok: Ez a kérdező utolsó hozzászólására válasz.
24/41 anonim válasza:
Boldogok voltunk, terveztünk, már majdnem menyasszonya voltam, és akkor csaptak le ránk azok, akik még ezt a boldogságot is sajnálták tőlem, tőlünk. Hát tudod, a dupláját kapják vissza annak, amit velünk tettek, azt kívánom nekik, nem csak nekem okoztak és okoznak szenvedést, hanem Neki is, és ez még jobban fáj, ha csak nekem fáj, nem érdekel, de hogy Ő fél velem még csak szóba állni is. Tudod te, milyen érzés azt olvasni, hallani, hogy "a béke kedvéért", hogy tudom, ez csak kényszer? Tudod te, milyen idegileg kimerültnek látni, szenvedni látni azt, akit szeretsz? Tudod te, milyen feláldozni a saját boldogságodat azért, akit szeretsz, hogy Ő ne szenvedjen, vagy akár csak kevesebbet szenvedjen? Nem tudod, mert te csak magadat sajnáltatod, idióta.
25/41 A kérdező kommentje:
00:15
Te biztosan tökéletesen nézel ki és nincs gondod azzal, hogy a külsőd miatt nem állnak veled szóba.
2010. szept. 6. 00:26
26/41 anonim válasza:
Már megírtam, hogy nem nézek ki tökéletesen, tanulj már meg olvasni!
27/41 anonim válasza:
Tudod, miért nincs neked barátnőd? Mert ahogy a pasik nem szeretik a hisztis nőket, a nők se szeretik a hisztis pasikat. Inkább a természeteden változtass, legyél kicsit elviselhetőbb, toleránsabb, és akkor talán kevesebb gondod lesz az apró méreteiddel.
28/41 anonim válasza:
Csatlakozom, tényleg süt a soraiból az utálat és a megkeseredettség. Elhiszem, hogy van rá oka, de ezzel csak még mélyebbre ássa magát a gödörben.
"Ha azt veszed észre, hogy egy gödörben állsz, hagyd abba az ásást. ...
29/41 A kérdező kommentje:
És hogyan változtathatnék?
2010. szept. 6. 00:36
30/41 anonim válasza:
Aki a magasságod miatt lenéz, az nem érdemli meg hogy egyáltalán szóba állj vele. Légy büszke, hogy neked nincsenek előítéleteid! Mosolyogj, még akkor is ha bántanak! Csak EGY olyan lány kell, aki igazán szeretni fog, és ő elfogad olyannak amilyen vagy. Tudom, nehéz megtalálni azt az egyet, de olyan nincs, hogy nem jön el. :-) Nem baj az, ha nincs addig lépten-nyomon barátnőd, mert mindenkinek az a célja, hogy azt az EGYET megtalálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!