Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan lány akit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány akit nem zavarna, hogy a pasija alacsonyabb mint ő?

Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 22:53
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
A kérdés az, hogy téged zavar, ha alacsonyabb, vagy inkább az, hogy mások mit gondolnak majd? Ha téged nem zavar és az sem, hogy mások mit mondanak, akkor ez nem kizáró ok. A kérdésedből ítélve, inkább azon aggódsz, hogy majd cikiznek miatta titeket.Ha ezen nem tudsz túllépni, ez örökös probléma lesz, míg valamelyikőtök meg nem unja a "helyzetet".
2010. szept. 5. 23:12
 12/41 anonim ***** válasza:
Én eleve alacsony nő vagyok, már megkaptam a Törpe becenevet is 1-2 embertől, és ha nadrágot veszek, 99%-ban fel kell aljazni, ha egy pasi nálam alacsonyabb, az már inkább törpe növésű, oké, a nőgyógyászat, ahova járok, ott van egy törpe pasi, vicces, amikor elsétál, nem tudom, konkrétan mit dolgozik az osztályon (egészségügyis vagy csak műszakis kollégaként van ott), nem tudnám elképzelni a páromnak, elnézést.
2010. szept. 5. 23:17
 13/41 A kérdező kommentje:

Hát egy 150 centis pasi is fölthöz kenhet egy 190est:D

Szóval itt bukott is a "védelmezős" elmélet:D

Nézzétek csak meg a shaolin kungfusokat, vagy mondjuk egy alacsony testépítőt aki harcművész is egyben.

Amúgy csak azért kérdeztem mert én szeretem a nálam magasabb csajokat(177 vagyok) és érdekelne, hogy bejövök e nekik:D

Valahogy doppingol, hogy magasabb, kihívást jelent mert nehezebb meghódítani.

2010. szept. 5. 23:21
 14/41 anonim ***** válasza:
Nem a földhözvágásról van szó, ha kell, megvédem én magam, zavar és kész, na. Meg azért szeretném, ha a magasan lévő dolgokért nem nekem kéne mászkálni, hanem lenne valaki, aki eléri.
2010. szept. 5. 23:25
 15/41 A kérdező kommentje:

Még mindig nem érkezett logikus érvekkel alátámasztott válasz:)

"zavar és kész" :D

Ez aztán indoklás, gondolkodtál már ügyvédi pályán?:D

2010. szept. 5. 23:32
 16/41 anonim ***** válasza:
Bocs, de az érzelmeket nem tudom logikusan alátámasztani, mert nem természettudományos dolog. Inkább neked kéne a politikai pályán gondolkodni, ott lehet lyukat beszélni az emberek hasába.
2010. szept. 5. 23:50
 17/41 A kérdező kommentje:

A szerelem az csak úgy jön, nem te szabod meg, hogy mikor.

Milyen érdekes, hogy a nők általában gazdag, izmos, magas pasikba szerelmesek:D

Ez egy nagy kamu amit írtál, te is tudod, ennyire felszínes vagy ezért van ez, de nincs ezzel baj, csak nem értem minek tagadod/tagadják a nők.

2010. szept. 5. 23:57
 18/41 anonim ***** válasza:
Komoly indok: a legtöbb nő attól érzi magát nőnek, hogy egy nála magasabb és erősebb férfi "oltalma" alatt állhat. Ez biztonság érzést ad és egy nő valami pszichés oknál fogva szeret belebújni a férfi karjaiba és a mellkasára tenni a fejét. Egy 155 centis férfi nem ezt váltja ki, általában az irányító típusú nőket nem zavarja ez, mert ők nem ezt keresik/látják egy férfiban. Bár sokat számít a testfelépítés, ez általánosságban igaz. Egy 155 centis férfi valószínűleg nem kelti egy nőben sem az "erős, bátor férfi" érzést. De a kivétel mindig erősíti a szabályokat. És nem mindegy az sem, hogy a nő 187 és a férfi 176, vagy a nő 165 a férfi pedig 158 centi.
2010. szept. 5. 23:58
 19/41 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, kérdező, neked szerintem kisebbségi komplexusod van. Valóban, a szerelmet nem tudom irányítani, ezért vagyok szerelmes már 2006. óta ugyanabba, akkor is, ha erőszakkal elszakítottak minket egymástól, nem volt ő izmos, még pocakja is volt, és imádtam, meg a szőrös mellkasán megpihenni, a borostás arcát simogatni. Borzasztóan hiányzik, előtte is volt pasim, de csak vele tudtam meg igazán, mi az a szerelem, és nagyon hiányzik, és azóta se tudta más megdobogtatni a szívem. Tudod te, milyen érzés ez?
2010. szept. 6. 00:02
 20/41 A kérdező kommentje:
Én nem tudom mert engem a nők mindig is megaláztak amiért nem nézek ki úgy mint egy ideál.Szerintem meg te nem tudod ez milyen érzés.
2010. szept. 6. 00:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!