Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért kapnak sokkot attól ha felhívják rá a figyelmüket hogy öregednek és már kevésbé kapósak mint előtte, vagy mint egy fiatalabb nő?
Figyelt kérdés
Nem értem, a valóság bántja őket? Jobban esne nekik a hazudozás?2021. dec. 1. 11:43
31/34 anonim válasza:
Attól kapnak sokkot, hogy általában olyan retekfejű mondja ezt, akitől szebbet sz4rnak.
32/34 anonim válasza:
De miért kellene erre egy vaidegennek felhívni a figyelmet? Mintha nem tudná egy átlagos idősebb nő, hogy a férfiak egy részénél csak azért nem kapósabbak már, mert elkezdett megereszkedni a bőr és van rajta pár ránc. Igen, ez így van... attól mi lesz jobb, ha egy vadidegen akárkicsoda ezt kéretlenül másoknak az arcába tolja? Én sem fogok vadidegenekhez odamenni és taglalni, hogy szerintem miért nincs pasijuk / csajuk, vagy egy ronda emberhez odamenni és a pofájába ordítani, hogy "Tudod, hogy ronda vagy?". Mert nem illik kéretlenül szófosni / belepofázni másnak az életébe, ha nem kérdezte, és ezzel nem nekem árt konkrétan (pl. mondjuk engem fenyeget valamiért vagy meg akar verni).
33/34 anonim válasza:
Ezt egyébként élőben hogy kell elképzelni?
A: Odamész a nőhöz, aki lehet, hogy x éve boldog házas, kisgyerekes anya, és odaböfögöd a szia helyett, hogy nem elég dugható, mert elmúlt harminc.
B: Annyi idősebb nő ostromol, hogy már nem győzöd őket elutasítani, és kénytelen vagy durvább módszerrel kidobni.
C: Azt gondoltad, hogy biztos évek óta dugatlan, bepróbálkozol, és a nő röhögve elhajt. Ekkor igazi lúzerhez méltón még visszaböfögsz, amúgy se tetszett, és igazából nem is akartad megdugni.
34/34 anonim válasza:
Azért, mert erre nem kell felhívni a figyelmet, minden nőnek van tükre (egész alakos is, smink tükör is), abban úgyis látja magát.
Azt meg, hogy mennyire kapós, az élet bebizonyítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!