Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért kapnak sokkot attól ha felhívják rá a figyelmüket hogy öregednek és már kevésbé kapósak mint előtte, vagy mint egy fiatalabb nő?
#2:
Ez így baromság.
Nagyon sok területen két kézzel kapnak egy tapasztalt 40+ után, nemtől függetlenül. Nem sok olyan munkahely van, ahol a fiatalság önmagában előnyt jelent.
Másrészt meg az emberi élet során a fiatalság a párkeresés ideje. 15-30 között, de legaktívabban 20-25 között. 20 alatt rengeteg a szingli, 25 fölött szinte mindenki foglalt. A kettő között szépen elkel a többség. 25-45 között akkor kerül ki újra a húspiacra, ha hosszú kapcsolat után válik vagy szakít. 55 felett sajnos az is jellemző, hogy megözvegyül.
De a legtöbb 30+ nőt rohadtul nem érdekli, hogy melyik random lúzer szerint dugható. Ezen azon a pasik szoktak pörögni, akiknek ebből áll az élete.
10: véleményt kértem ,kaptam, töröltem. Mi a probléma? Voltak normális vélemények is, egyre több nő taksál átlagosnak.
Ami jól esik, mert ezek szerint lehet majd barátnőm nekem is.
Nyugi Balázs, a negyvenpluszos nőknek sem kellesz.
De a lényeg, hogy sok érdekes és hasznos kérdést írsz ki gyakorira, így te vagy a moderátorok meg az incelek kedvence. Ez komoly teljesítmény.
Azt nem értem, hogy ha pamacsok kellenek, miért az "öreg" nőket cseszegeted?
Nekem pl nem jönnek be a kövér férfiak, és nem állok le kötözködni velük.
Ez ilyen férfilogika?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!