Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért kapnak sokkot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért kapnak sokkot attól ha felhívják rá a figyelmüket hogy öregednek és már kevésbé kapósak mint előtte, vagy mint egy fiatalabb nő?

Figyelt kérdés
Nem értem, a valóság bántja őket? Jobban esne nekik a hazudozás?
2021. dec. 1. 11:43
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
88%

#2:

Ez így baromság.

Nagyon sok területen két kézzel kapnak egy tapasztalt 40+ után, nemtől függetlenül. Nem sok olyan munkahely van, ahol a fiatalság önmagában előnyt jelent.

Másrészt meg az emberi élet során a fiatalság a párkeresés ideje. 15-30 között, de legaktívabban 20-25 között. 20 alatt rengeteg a szingli, 25 fölött szinte mindenki foglalt. A kettő között szépen elkel a többség. 25-45 között akkor kerül ki újra a húspiacra, ha hosszú kapcsolat után válik vagy szakít. 55 felett sajnos az is jellemző, hogy megözvegyül.

De a legtöbb 30+ nőt rohadtul nem érdekli, hogy melyik random lúzer szerint dugható. Ezen azon a pasik szoktak pörögni, akiknek ebből áll az élete.

2021. dec. 1. 11:56
 12/34 anonim ***** válasza:
88%
8. Tőlem már 25 évesen kérdezték állásinterjún, hogy na mikor akarok lebabázni. Aztán felvettek egy negyvenes nőt. De igazad van, mert az a jelenség, amiről írsz bizony létezik.
2021. dec. 1. 11:57
 13/34 A kérdező kommentje:

10: véleményt kértem ,kaptam, töröltem. Mi a probléma? Voltak normális vélemények is, egyre több nő taksál átlagosnak.

Ami jól esik, mert ezek szerint lehet majd barátnőm nekem is.

2021. dec. 1. 11:59
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, kérdező, az "átlagos külső" semmihez sem elég, főleg a frusztrált jellemed és az alkoholizmusod mellé. Arra elég, hogy ne menjenek át a nők a másik járdára, ha szembejössz velük.
2021. dec. 1. 12:00
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem kapok sokkot. Vigasztal a tudat, hogy így öregen is sokkal kapósabb vagyok, mint te fiatalon. Így nem nekem kell ezen nyekeregnem az oldalon nap, mint nap😉
2021. dec. 1. 12:00
 16/34 anonim ***** válasza:
98%

Nyugi Balázs, a negyvenpluszos nőknek sem kellesz.

De a lényeg, hogy sok érdekes és hasznos kérdést írsz ki gyakorira, így te vagy a moderátorok meg az incelek kedvence. Ez komoly teljesítmény.

2021. dec. 1. 12:03
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem értem, hogy ha pamacsok kellenek, miért az "öreg" nőket cseszegeted?

Nekem pl nem jönnek be a kövér férfiak, és nem állok le kötözködni velük.

Ez ilyen férfilogika?

2021. dec. 1. 12:03
 18/34 anonim ***** válasza:
96%
Ez nem férfilogika, hanem Balázskának nyomorult élete van és itt provokál. Hidd el, a normális férfiak is lenézik a fajtáját.
2021. dec. 1. 12:05
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Balázs, ezt magyaráztam neked, ne írd le a nőket! Idősebb vagyok a páromnál, nem sokkal de mégis. De szeret engem, pedig már őszhajszálaim is vannak rendesen. Az öregedés egy természetes folyamat, ha szeretrk valakit elfogadom vele. Én se fogom kidobni azért mert elkezd kopaszodni😄
2021. dec. 1. 12:06
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
# 17 nem, ez Balázska logika
2021. dec. 1. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!