Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van hogy ha egy 30 körüli pasi a szüleivel él
az mindenki (de főleg a nők) szerint szánalmas, ha egy
nő él így, akkor meg áradoznak hogy milyen rendes nő?
Figyelt kérdés
Hogy segíti a szüleit, hogy jóban van velük..hogy velük él...
mellesleg egy 30 éves nőt sokkal sokkal ritkábban szolgálnak ki a szülei, mint egy férfit, akire anyuci mos, főz, takarít, vasal.
2021. nov. 30. 14:08
2/11 A kérdező kommentje:
Ja, a nőket nem szolgálják ki, a férfiakat meg igen..
Én pl. magamra mosok, takarítok itthon, zanyuval élve.
2021. nov. 30. 14:10
3/11 anonim válasza:
Ez így van mióta világ a világ.
Egyszer régen, nagyon régen, éltek régivágású népek, ahol éltek családfők mint férjura és asszonya és azoknak leányaik....
Ekkoriban a drága szülők adták férjhez a lányukat, akikhez jöttek a kérők....e kérők közül a drága jó apuka megnézte ki milyen anyagi háttérrel és családdal rendelkezik, mert nem adta ám hozzá akármilyen csóróhoz a leányét.
Így hát...ez meg is maradt a mai napig...a fiatal hölgyeményeket viszik el otthonról a leendő férjek..
sokkal régebben pedig, az kapta meg a törzsfőnök leányét aki legyőzte a nagy oroszlánt
2021. nov. 30. 14:13
4/11 anonim válasza:
Te nem unod még a kérdéseidet?
2021. nov. 30. 14:17
5/11 anonim válasza:
Nem tudom ki a szánalmasabb. A kérdező a folyamatos, évek óta tartó vinnyogásával, vagy én, aki elolvasom, válaszolok és közben telik a kib-szott idő és nem csinálok semmi produktívat.
2021. nov. 30. 14:21
6/11 anonim válasza:
Én itthon lakom, nagyon várom hogy lépjek. Csakis azért vagyok itthon, mert segíteni kellett a szüleimet, azóta kb háziszolga vagyok. Minden napom monoton, be van táblázva, ide vinni őket, oda menni, ha valamire nemet mondok akkor a duzzogás hogy miért nem. Én mosok, főzök, takarítok rájuk. Juppééé ez marha jó dolog🥳időközben öcsém is hazaköltözött, és ergo még azt is elvárják hogy őt is kiszolgáljam, takaritsak utána. Hát nem, én ebből az életből nem igen kérek.
2021. nov. 30. 14:23
7/11 anonim válasza:
6-os, a kérdező bevallottan nem segít semmibe otthon...amúgy sajnálom, elég gyakori, hogy az egyik tesót alárendelik a másiknak. Ezt nem tudom felfogni.
2021. nov. 30. 14:28
8/11 anonim válasza:
Balázska.. nem unod még. Kezdj már valami értelmeset az életeddel!
2021. nov. 30. 14:43
9/11 anonim válasza:
Unalmas vagy már, de amugy ha 30 évesen annyira nem vitted, hogy legalább egy albérletet kigazdálkodj, ott a bajok nem kicsik.
2021. nov. 30. 15:15
10/11 anonim válasza:
Bazsi, amekkora shitshow az életed, neked nem tökéletesen édesmindegy, hogy úgy általában az emberek mit gondolnak a szüleikkel élő nőkről? Milyen tényleges hatása van ennek a te életedre...?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!