Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin mennyire illik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin mennyire illik füstölögni? Én ilyen vagyok, aki szeret füsstölögni. Lehet a lány is szeretné, ha füsstölögnék? Vagy dohányzás ellenes?

Figyelt kérdés
2021. nov. 27. 22:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire nem illik, sőt, még régi barátoknál is bunkóság. Ha ennyire dohányozni akarsz, menj a kijelölt helyre, ne másokat mérgezz a vackoddal. Roppant idilli randihelyzet lehet, hogy te ott rohasztod a tüdődet, míg a lány vár.
2021. nov. 27. 23:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálam párkapcsolatra mindig is kizáró ok volt a dohányzás. Undorító szokás, pláne ha még "füstölög" is az illető. Egy ilyen után biztos nem találkoznék többet veled.

26/N

2021. nov. 27. 23:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg, hogy rágyújthatsz-e. Én nem díjaznám. Nalam eleve kizáró ok a dohányzás. Randiig el se jutottunk volna. Lány tudja, hogy dohányzol?
2021. nov. 27. 23:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Tudta előre, hogy dohányzol...? Ez nem egy olyan dolog amit illik eltitkolni, mert nagyon megosztó a dolog. De még ha tudta is, akkor sem illik elővenni és "rápöffenteni", ahogy írták, még barátok közt sem, nemhogy randin.

Nekem haverom pl. dohányzik, de ha átjön dumálni, akkor kimegy az erkélyre cigarettázni (én is kimegyek), mert a lakásban nincs dohányzás, egyrészt nagyon megmarad a szaga (az egyik házunkban egy láncdohányos dohányzott az egyik szobában, konkrétan kiszámoltuk, hogy hány ezer szálat szívott el évente) és még mindig egy kicsit érezni a helyiségben, kétszer kellett újrafesteni, mert átütött a nikotin stb, másrészt nem az én nevemen van a lakás, és ha egyszer kinyírom magam, akkor onnantól szeretném "jó állapotban" visszaadni.

A dohányzás nem olyan dolog, mint egy pohár vizet.

2021. nov. 27. 23:12
 5/11 anonim ***** válasza:
8%
Ki nem szarja le, ha nem tetszik neki elhúzhat a halálba. Jóhogy nem már még engedélyt kérsz 😂
2021. nov. 28. 00:18
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen igazad van #5. De ez fordítva is igaz és te se sértődj meg ha elhúzhatsz a halálba a cigarettától bűző száddal és ruháddal.
2021. nov. 28. 00:23
 7/11 anonim ***** válasza:
97%
Ajánlom a nikotintapaszt, de van rágó, spray, tabletta is. Bármelyik jobb, mint első randin bűzölögni. Kivéve, ha a csaj is dohányos, akkor bűzölöghettek együtt és szagolhatjátok egymás hamutartószagú leheletét.
2021. nov. 28. 01:37
 8/11 anonim ***** válasza:
2021. nov. 28. 03:49
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
#6 hagyjuk a személyeskedést, még ha dohányoznék is, de nem :)
2021. nov. 28. 09:51
 10/11 anonim ***** válasza:
50%
Mennyire illik igénytelennek lenni? Semennyire.
2021. nov. 28. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!