Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az mennyire normalis ha csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire normalis ha csaj az elso par randin teljesen lehuz anyagilag? Mindent en fizessek neki.De tok termeszetesnek veszi nem is gondolja sztem hogy ezzel baj lenne ugy csinal mintha a sugar dadyje lennek. Es nem 1-2 ezerrol beszelunk csak .

Figyelt kérdés

Eszébe nem jutna felajanlani hogy fizeti , nem hinnem hogy elfogadnam de azer jol esne.Szerintetek csak kihasznál?

Látszik rajta h szeret kedvel engem gyakran keres , meg odabujik hozzam stb de ez a resze elegge elszomorito.Ha kihasznalna nem hiszem h keresne meg hianyoznek neki randi utan is egybol irt. Szerintetek? Csak ilyen nevelést kapott? Nem vagyok lany de nekem egne a pofam ha tobb 10k ramkoltenenek nem hinnem hogy hagynam.

19/F

2021. nov. 26. 03:46
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
6%
Mert tán ti nők nem dolgoztok? Mi ez az ingyenélőség ?
2021. nov. 26. 14:37
 32/45 anonim ***** válasza:
58%
Ilyen erővel miért fizessen a nő, ha még azt se tudja, hogy valóban párkapcsolatot akar a férfi, vagy csak egy játszmázós féreg?
2021. nov. 26. 14:50
 33/45 anonim ***** válasza:
15%
30. A tied felett van.
2021. nov. 26. 14:56
 34/45 anonim ***** válasza:
4%
32, más kérdéseknél meg habzó szájjal követelik a muffok, hogy a pasi fizessen, meg legyen gáláns, pedig a pasi sem tudhatja előre lesz e belőle valami. Ezért nem értem, akkor mire fel kéne etetnie itatnia bárkit is.
2021. nov. 26. 14:58
 35/45 A kérdező kommentje:
Ki beszélt itt kávéról? Mint irtam nem csak egy kaverol volt szo ,meg az a legnagyobb baj h teremszetesnek veszi hogy mindent en állok neki nem azer mert nem tudnam fizetni de egy koszonom azert jol esne utana.
2021. nov. 26. 15:56
 36/45 anonim ***** válasza:
28%
Majd azért írjál kérdező, hogy mi lett veletek, és ne hagyd magad lehúzni se megetetni 🙂szorítok neked
2021. nov. 26. 16:32
 37/45 anonim ***** válasza:
81%
Bocs de ha top kategóriás nőt akarsz, ott bizony neked kell fizetni a programokat, és akkor örülj, hogy csak azokat, nem pluszban még a kozmetikusát, fodrászát, körmösét. Stb.
2021. nov. 26. 17:40
 38/45 A kérdező kommentje:
En kerek elnezest … akkor ne csodalkozzanak a nok amikor leriban*ozzak oket
2021. nov. 26. 17:53
 39/45 anonim ***** válasza:
74%

Mi ebben a r_biség? Elvárni, hogy a nő házias legyen a munka mellett meg főzzön is, az oké, de te meg rinyálsz azon, ha fizetned kell egy mozit? Valamit valamiért, api. Ne fizess akkor semmit, csak akkor elvárásaid se legyenek.

2021. nov. 27. 08:28
 40/45 anonim ***** válasza:
8%
Viccesek a golddiggerek, ahogy befeszültek :D
2021. nov. 27. 09:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!