Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire normalis ha csaj az elso par randin teljesen lehuz anyagilag? Mindent en fizessek neki.De tok termeszetesnek veszi nem is gondolja sztem hogy ezzel baj lenne ugy csinal mintha a sugar dadyje lennek. Es nem 1-2 ezerrol beszelunk csak .
Figyelt kérdés
Eszébe nem jutna felajanlani hogy fizeti , nem hinnem hogy elfogadnam de azer jol esne.Szerintetek csak kihasznál?
Látszik rajta h szeret kedvel engem gyakran keres , meg odabujik hozzam stb de ez a resze elegge elszomorito.Ha kihasznalna nem hiszem h keresne meg hianyoznek neki randi utan is egybol irt. Szerintetek? Csak ilyen nevelést kapott? Nem vagyok lany de nekem egne a pofam ha tobb 10k ramkoltenenek nem hinnem hogy hagynam.
19/F
2021. nov. 26. 03:46
11/45 anonim válasza:
hany randitok volt? mennyit fizettel neki? csak azt hasznaljak ki, akit lehet. gondolom, eloben nem utaltal ra semmivel, h moatmar fizethetne o, csak tatott szajjal
mosolyogava kifizettel mindent. szolni kene neki, nem itt sirankozni.
12/45 anonim válasza:
Azt írod, 19 éves vagy. Basszus, én negyvenesként is randin max kávézni megyek. Hova viszed te? Nem kell étterem meg ilyen hülyeségek. Ha moziba akartok menni, akkor mondd neki hogy felesben menjetek, vagy eleve mondd, hogy te veszed a mozijegyet, ő veszi a kukoricát vagy ilyesmi.
13/45 Noren1989 válasza:
No offense: szerintem te szolgàltatàsért fizettél, édesöcsém.
14/45 anonim válasza:
Normálisnak nem nevezném, de manapság minden nő elvárja ezt.
15/45 anonim válasza:
Nem kell ezt csinálni nem kötelező. De jobb ha elfogadod, hogy akkor majd megy ahhoz aki megadja neki a törődést. Egy 10-20 elverni nem sok a mai árak mellett, mozi kaja popcorn... Fiatal vagy ezért nincs még pénzed és egzisztenciád, ezért szoktak a korodbeli csajok inkább 5-10 évvel idősebb dolgozó pasival összejönni. Ha nincs pénzed barátnőzni, akkor inkább ne legyen, maradj otthon tanulni és dolgozz, hogy ne kelljen ugyanezt a kérdést kiírnid 25 és 30 évesen is.
16/45 anonim válasza:
Ha elhívsz egy lányt randizni és te fizetsz, az nem lehúzás a részéről, hanem alapvető illem. Ha neked nincs pénzed kifizetni neki egy kávét vagy neadjisten egy vacsorát, akkor ne randizgass. Vagy hívd el csak sétálni, bár ebből már a legtöbb lánynak levágós, hogy vagy spúr vagy, vagy szegény. Ha így is elmegy, akkor ezt elfogadta.
17/45 A kérdező kommentje:
Moziba mentunk de neki mem volt eleg a sima hanem vip, megis beszeltuk hogy ő fizeti a sajatjat aztan persze kesett gondolom nem veletlen mondvan vegyem meg a jegyet amig odaer, ezzel elkerulve a konfliktust.Elkérni utana nyilvan nem volt pofam de azer furi volt
2021. nov. 26. 10:19
18/45 anonim válasza:
#17 ja, miért nem ezzel kezdted. Ez így egyértelmű pofátlanság a részéről, én dobnám, nőként mondom.
19/45 anonim válasza:
A 21.században minden normális. Az a művészet, hogy olyan randipartnert találj, akivel megegyezik a nézetetek a nemi szereposztást illetően (is).
20/45 anonim válasza:
Nem kell mindig a pasinak fizetni, és szerintem az első randin se kell, elvileg egyenjogúság van, fizethet a nő is. Menjetek el valami jó drága helyre, rendelj valami drága kaját, aztán osonkodj ki szépen. De előtte dugd meg, ha jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!