Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az mennyire normalis ha csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire normalis ha csaj az elso par randin teljesen lehuz anyagilag? Mindent en fizessek neki.De tok termeszetesnek veszi nem is gondolja sztem hogy ezzel baj lenne ugy csinal mintha a sugar dadyje lennek. Es nem 1-2 ezerrol beszelunk csak .

Figyelt kérdés

Eszébe nem jutna felajanlani hogy fizeti , nem hinnem hogy elfogadnam de azer jol esne.Szerintetek csak kihasznál?

Látszik rajta h szeret kedvel engem gyakran keres , meg odabujik hozzam stb de ez a resze elegge elszomorito.Ha kihasznalna nem hiszem h keresne meg hianyoznek neki randi utan is egybol irt. Szerintetek? Csak ilyen nevelést kapott? Nem vagyok lany de nekem egne a pofam ha tobb 10k ramkoltenenek nem hinnem hogy hagynam.

19/F

2021. nov. 26. 03:46
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
Legalabb megkoszonte volna mar jobb lenne a szitu
2021. nov. 26. 12:07
 22/45 A kérdező kommentje:
Utso valaszt adom xdd
2021. nov. 26. 12:09
 23/45 anonim ***** válasza:
82%

Első randin sose hagynám, hogy a nő fizessen, sőt el sem várnám, hogy egyáltalán megkérdezze. Vagy inkább az első pár randin.

Ha én hívom el randira, és én találom ki, hogy hova (tök mindegy, kávé, vacsi, mozi, bármi), akkor alap, hogy én fizetek.

X-edik randi után, ha ő jön elő ötlettel, hogy hova menjünk, mint csináljunk, és jelentősebb összegbe kerül (minimum több tízezerbe, mert azért sok minden kijön 10-20 ezer alatt, és az azért ma már nem tétel), már más lehet a helyzet, valószínűleg akkor is fizetnék, de akkor már minimum illik megkérdeznie, hogy beszálljon-e, vagy meghívjon ő.

Érdekes módon nekem még soha egy nővel sem volt ilyesmiből konfliktusom.

2021. nov. 26. 12:33
 24/45 anonim ***** válasza:
65%
#20 lehet így is hozzáállni, csak ne csodálkozz, ha egy valamirevaló nőnek sem fogsz kelleni. Az én párom második randira wellness hétvégére vitt. Szerinted ha ilyen férfi is létezik, akkor ki a franc elégedne meg egy olyannal, aki még az első randis kávét sem fizeti ki? Valami proli csajnak ez biztos elég.
2021. nov. 26. 12:47
 25/45 anonim ***** válasza:
15%

23, ugyanúgy a csaj is fizethet első randin, sőt külön is lehet fizetni, dehát a nőknek az egyenjogúság hátrányai nem nagyon kellenek. Jó hülye vagy, ha valószínűleg mindent fizetnél egy bizonytalan punci miatt.

24, fizettél a wellnessbe valamennyit vagy csak dugtál vele? Az első kv-t is fizetheti a csaj, meg a többi programban is részt vehet anyagilag is.

2021. nov. 26. 13:03
 26/45 anonim ***** válasza:
71%

#25: szerintem te vagy a hülye, ha neked egy nő csak egy punci. Akkor te gondolom csak akkor fizetsz, ha "biztos punci".

Vagyis a punci miatt fizetsz, ha nincs punci, nem fizetsz.

Szánalmas. Te nem vagy férfi.

2021. nov. 26. 13:07
 27/45 anonim ***** válasza:
11%
26, te vagy a szánalmas, idióta. Én semmilyen punciért nem fizetek.
2021. nov. 26. 13:11
 28/45 anonim ***** válasza:
80%
#27 mert egy csóró kis senki vagy🤣
2021. nov. 26. 13:48
 29/45 anonim ***** válasza:
5%
Fogalmad sincs, ki vagyok. De alapelv, hogy punciért/ nak nem fizetek.
2021. nov. 26. 13:54
 30/45 anonim ***** válasza:
68%
Ha neked egy nő csak punci, akkor nagyon magasan lehet az értelmi szinted.
2021. nov. 26. 13:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!