Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megéri várni erre a lányra ?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri várni erre a lányra ? Vagy élből tovább kell lépni és isten veled ?

Figyelt kérdés

Nos a szitu adott : A neten ismerkedtem meg egy csajszival pedig nem szokásom itt ismerkedni de ez így alakult most . Elkezdtünk beszélgetni és kb olyan érzés volt mindkettőnknek a másik mint ha már évek óta ismernénk egymást . Randi végül nem lett mert nekem a magánéletem családi okok miatt nagyon rosszra fordult , rosszabb nem is lehetett volna én pedig eléggé megreccsentem ettől a helyzettől .

Később újra felkerestem és elmagyaráztam neki feketén - fehéren , hogy mi volt a háttérben , megbeszéltük hogy spongyát rá ne is firtassuk a dolgot. A randi előtt képben volt az ex aki kikerült a képből azóta mert lepattintotta valamint ismerkedett másokkal de elhalt a dolog hamar és őszintén lezongoráztuk azt hogy jelenleg egyikünknek sincs senki más az életében . Megtörtént 2 randi marhára elszálltak az órák egymás társaságában felhozódtak a komolyabb dolgok és elmondtam a lánynak hogy én többet akarok mint barátság ez remélem tiszta míg ő azt mondta hogy jelenleg nem tudja szüksége van e kapcsolatra abban a helyzetben van mint én régebben hogy billeg a 2 dolog között .

Azóta leszerveződött a 3.találka is meg egyébként napi szinten tartjuk messengeren is a kapcsolatot bár egyikünknek sem fő platform ez így 2-3 óránként válaszolgatunk , vannak saját baráti köreink meg hát a magunk dolga is . Ilyenkor mi a teendő ? Én szívem szerint kivárnék mert őszintének tűnik a csajszi ( 32éves ) viszont ilyen szituban még életemben nem voltam . Valamint nem vagyok nagy messenger guru de elég változatos a beszélgetési stílusa . Egyszer jókedélyűbb érződik hogy szívből ír , máskor leterel 3-4 szavas válaszokkal . Valamint hát kiderült hogy a legjobb barátnőinek is úgymond " elmesélt " , nő ismerőseim szerint könnyen megeshet az , hogy mivel egyszer visszatáncoltam így most a női tesztelgetés időszaka van és kíváncsi hogyan reagálok bizonyos dolgaira . Tehát elég kutyaszorító helyzet .

2021. nov. 22. 11:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
65%
Nem olvastam el a kérdést, de alap hogy nem várunk senkire.
2021. nov. 22. 13:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Neked kellene tudni, érezni, hogy megéri e vagy nem. Nekem párommal megéri egymásra várnunk ez nem is kérdés egyikünk felől sem.
2021. nov. 22. 20:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Én egy hasonló helyzetben vagyok csak a lány aki nekem tetszik úgy érzi nem áll készen egy kapcsolatra, mivel vannak dolgok az életében amivel nem akarná ezt elrontani ezért mondtam neki hogy várni fogok rá (de mivel vannak problémái az önértékeléssel mondta ha találnék valaki jobbat ne tartson vissza) már fél éve várok rá és többre is képes vagyok, mivel hosszútávra tervezek csak így nekem nem probléma a várakozás

Ezt neked kell eldöntened meddig vársz, de ha vársz és kiderül hogy nem akar vagy bármi akkor ne felejtsd hogy ez a TE döntésed volt és ő nem hibás benne

2021. nov. 22. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!