Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri egy lányra várni?
Figyelt kérdés
Szerintem egyáltalán nem.. még csak nem is értékelik =/2014. jún. 22. 16:38
1/11 anonim válasza:
helyzetfüggő, esetfüggő na meg lányfüggő
2/11 anonim válasza:
Csak akkor, ha ezt ő is megtenné érted, habár ezt erősen kétlem.
3/11 anonim válasza:
Habár jópár férfi ezen a tetves oldalon elkönyvelte, hogy a legtöbb nő egy szívtelen pénzhajcsár, cáfolom, igenis van olyan aki képest várni valakire akit szeret. Itt az élő példa.
Lehet szörnyülködni.
4/11 anonim válasza:
Hát akkor te ne tedd ezt. Ennyi.
6/11 A kérdező kommentje:
akkor azt magyarázd meg miért van az hogy valakire várok 2 évet másra 3at, de még mikor arra kerülne a sor még csak esélyt sem kapok? de én vagyok b.lf.asz, hogy erre hajlandó vagyok..
2014. jún. 22. 16:43
7/11 anonim válasza:
Igen, bal.fsz vagy. Pláne azért, mert 2-3 év alatt nem esett le neked, hogy nem akarnak tőled SEMMIT.
8/11 A kérdező kommentje:
az előző kommentem a hármasnak szólt
2014. jún. 22. 16:45
9/11 anonim válasza:
Azok a lányok, akik korábban már vártak sokat fiúra, értékelik. De kicsit jobban oda kellene figyelned, hogy kire vársz. Ha nem jössz be neki, nagy valószínűséggel évek múlva sem fogsz. Vannak persze kivételek, de ha te ezt nem viseled jól, akkor ne menj bele a dologba, ilyen egyszerű.
10/11 A kérdező kommentje:
jó de tudod ha már hajlandó valaki ennyit áldozni valakinek az éltéből akkor k.rv.r. megérdemel egy esélyt -akárhogy is néz ki..
2014. jún. 22. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!