Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sas187 kérdése:
Szerintetek megéri várni erre a lányra? Folytatás lent
Figyelt kérdés
az van hogy megismerkedtem vele a neten és csak képen láttam, telefonon sokat dumáltunk, már érzelmeket kezdtem iránta táplálni de még nem láttam élőben. aztán egy táborban találkoztúnk, és már teljesen belészerettem. aztán azthittem hogy féltékennyé akar tenni, és utána énis megcsináltam ezt vele, csak máshogy tedtem féltékennyé- aztán meg a táborba megharagudott mert bunkó voltam, és összejött harmadszorra a régi fiujával. még mindig járnak. azóta kibéküldtem, vele, beszélgetünk,de még mindig szeretem. nemtudom kiverni a fejemből. de ő aztmondta hogy fogjam fel hogy azt a másik fiut szereti. akkor várjak rá és aztán hajtsak rá, vagy már neméri meg?2010. okt. 18. 16:05
1/9 anonim válasza:
tartsd meg barátnak. több ebből már nem lesz.
3/9 A kérdező kommentje:
szerintetek miért nem?
2010. okt. 18. 16:13
4/9 anonim válasza:
Nem kell egy nőnél leragadni tudom, hogy nehéz velem is nem rég szakított a csajom egy kis fäszért.
Tovább kell lépni!;)
Le kell käkilni...majd lesz másik.
(És a voltcsajom meg a pasija is egy suliba jár, és oda járok én is, szóval mindig látom őket...de hát ez van.)
Szerintem ne várj rá. Lépj tovább.
Remélem segítettem. 16/F
5/9 A kérdező kommentje:
esetleg mégvalaki valamit?
2010. okt. 18. 16:20
6/9 anonim válasza:
ha már harmadszorra jöttek össze, akkor ott valami probléma lehet, ami ismét elő fog jönni és szerintem megint szakítani fognak... kérdés, hogy meddig jártak az első kettő esetben. ha nagyon szereted, tarts ki mellette.
7/9 anonim válasza:
egyébként hány évesek vagytok? (előző voltam)
8/9 anonim válasza:
maradjatok jó barátok:) Néha a kevesebb több ;)
9/9 A kérdező kommentje:
én 14, ő 15-de ezt még az elején megtémáztuk, és aztmondta hogy őt nemzavarja
2010. okt. 18. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!