Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem nevetséges ha egy nő amiatt nem kezd velem hogy szerinte nem megfelelő munkát végzek ,meg túl keveset keresek miközben ugyanolyan rosszul fizető munkában van ő is?
Burkoltan adta elő, de a lényeg az volt hogy túl keveset keresek...a vicces hogy ő is hasonlóan keres...
F/30
De nevetséges.
Legalább kiállította magáról a bizonyítványt, és tudod, hogy őt messzire el kell kerülnöd, ha normális nőt keresel.
Az ő igénytámasztása magasabb, de a fizetése ehhez nem elég. Ezért kell neki olyan, aki kiegészíti az ő fizetését. Sok van ilyen! Magyarán, mindent a férfival fizettet, hogy az ő kevés fizetése elég legyen a maga számára. Ehhez viszont olyan férfit kell találni, aki ezeket tudja finnanszírozni.
Csatlakozom az előttem szólokhoz, kerüld el és tényleg keress egy olyan lányt (nőt), akinek nem ez a fontos.
Azért, mert férfiként neked a dolgod teljesíteni az életben, egyenjogúság csak a mesében van. Abszolút nevetséges 2021 MO-n, hogy annyit keresel, mint a barátnőd.
Mondom ezt férfiként :D
#9:
Mi ezen a nevetséges hogy hasonlóan keresek mint ő? Kapitalizmus van, csak azért nem fizetnek többet mert férfi vagyok.
Igazáság szerint én kicsit jobban keresek mint ő..ahogy levettem a dolgokat... ő ilyen irodai csicskás, nettó 160 ért. Ezt mondta, persze ezt is úg yadta elő hogy ez még csak a karrier kezdete és majd rohadt sokat fog keresni idővel, balblablalblalba
Én konyhán vagyok jelenleg, ha kicsit túlórázom a 200 azért megvan.
Én ezt hasonlónak érzem, ő viszont már akkor fintorgott mikor megtudta hogy mosogató vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!