Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tehetősebb emberek, a randizás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tehetősebb emberek, a randizás melyik szakaszában közlitek anyagi helyzeteteket?

Figyelt kérdés

Az utóbbi éveket szingliként töltöttem el. Rengeteget dolgoztam, plusz sajnos örökség is dobott az anyagi hátteremen.

Azt tapasztaltam, hogy amint ezt úgymond elismerem, hogy sok pénzem van, egyből máshogy kezelnek.

Akkor is, ha előtte is szimpatikus voltam a randipartnernek.

Hogy kellene ezt megoldani? Ne is mondjam egyáltalán?

2021. nov. 18. 22:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
64%

Eleve olyannal ismerkedem aki anyagilag nagyjából olyan helyzetben van mint én. És akkor mondjuk nem fogja magát eldobni egy LV táskától vagy egy Porschetől. Ha neked ez nem megoldható akkor ne nagyon mutass ilyeneket, ismerd meg először, aranyásó hajlamai vannak-e.

22L

2021. nov. 18. 22:38
 2/21 A kérdező kommentje:

Nő vagyok, ez kimaradt.

Azt hogy máshogy viselkedik úgy értem, hogy az első 2 randin meghívott egy teára-sütire utána amikor kiderült hogy van lakásom-autóm egyből nem jöttek a sütimeghívások, hanem hívjam meg én, fizessem a vacsit én, fizessek mindent én...stb.

Jön a lehúzás, megváltozik a modor

2021. nov. 18. 22:44
 3/21 anonim ***** válasza:
89%
Sose közlöm. Legföljebb ha már együtt élünk és fizetjük a számlát. Akit ez másképp érdekel, az nem nekem való. Engem a személyiségemért szeressenek, ne a pénzemért. A munkakörömet elmondom, és mesélek a teendőimről, az majd beszélgetésből ki fog derülni, hogy értékeli-e a másik fél.
2021. nov. 18. 22:45
 4/21 anonim ***** válasza:
90%
#2: Hát az ilyet dobd ki mihamarabb. :D
2021. nov. 18. 22:46
 5/21 anonim ***** válasza:
73%
Jó is annak, akinek 22 évesen Porschéja van :D.
2021. nov. 18. 22:48
 6/21 anonim ***** válasza:
96%

#5: Nekem egy egész gyűjtemény van Ferráriból.

.

.

Anno Shell promocióban szereztem. :D

2021. nov. 18. 22:50
 7/21 anonim ***** válasza:
82%
Jaaa :D azokat bírtam. Nekem is van egy. :D
2021. nov. 18. 22:51
 8/21 anonim ***** válasza:
6%
Ki mondta, hogy nekem van 😊 értelmezni kellene a szöveget
2021. nov. 18. 22:56
 9/21 anonim ***** válasza:
80%
Ki mondta, hogy rólad beszéltem? :) "Értelmezni kellene a szöveget."
2021. nov. 18. 22:59
 10/21 anonim ***** válasza:
92%
Ebből jó civakodás lesz, várjatok hozok popcornt, csak utána essetek egymásnak!
2021. nov. 18. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!