Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt bevállaljam?
Nemrégiben megismertem egy fiút, tegnap újra találkoztunk egy csoporttal és akkor már biztos voltam benne hogy neki is van érdeklődése felém, már másodszorra beszélgettünk rengeteget.
Én elég komoly szinten rajzolok, és ahhoz hogy még jobban megtörjem a jeget arra gondoltam hogy rajzolnék neki valamit, ami kapcsolódik hozzá.
Mivel még csak kétszer beszélgettünk, igaz mindkét alkalommal 2 óraig, nem tudom hogy még túl korai lenne, vagy egyáltalán ez egy jó ötlet, lehet hülyén venné ki magát.
Mindketten 20 évesek vagyunk, ez lehet segít a válaszban.
szerintem elobb mindenkepp varj a szemelyes talalkozoval. lehet, eloben nem is jottok be egymasnak, addig ne rajzolgass semmit.
de nekem amugyis fura kicsit ez, csak akkor adnek valakinek ilyesmit, ha 1000% tudnam, h ertekelni fogja, es nem csak egy ezredik papirfecnikent vegzi valahol a fiok melyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!