Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha semmi válasz nem jött a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha semmi válasz nem jött a találkozó után akkor ez azt jelenti, hogy nem érdeklem, igaz?

Figyelt kérdés

Ez volt a 2.talalkozo a sraccal. Elso talalkozon setaltunk, beszelgettunk..nem irt utana egy nehany napig semmit,aztan megkerdezte, hogy lenne e kedvem 2.talalkozohoz. Mondta, hogy fozhetne nekem es elhivna a lakasara,illetve ott meg tud mutatni nehany anyagmintat, ami kozos erdeklodesi kor...

Eloszor irtam neki, hogy jobban szeretek mashol talalkozni, ha meg annyira nem ismerek valakit, de vegul megbeszeltuk, es nala talalkoztunk.

Annyira nem volt elvezetes talalkozo, olyan kozepesnek mondanam... Beszelgettunk, nem sokat nevettunk. Volt egy pillanat,amikor mellemult kozelebb, ott ereztem vonzalmat..kerdezte,miert vagyok ilyen szegyenlos. Mondtam, hogy nem igazan vagyok, de ott igazabol zavarba hozott. Ha megfogta volna a derekam,vagy a kezem,engedtem volna, viszont nem tette, igy en sem tettem semmit.

Utana kerdezte,hogy mikor is tervezek menni, es mondtam neki, hogy nezem is a buszt...

Szoval nekem ugy jott le, hogy a tavolsagtartasom nem tetszett neki, vagy nem tudom.

Nem tettem volna maskepp, es meg most sem tudom,mit gondol, hogy nyakaba kellett volna ugranom vagy mi....mert igazabol kozelultunk es , es bar volt bennem tavolsagtartas,viszont o volt az ,aki vegul nem ert ugy hozzam.

Utana hazaertem, es meg sem kerdezte,hogy hazaertem e...semmit nem irt. En irtam neki tegnap este a talalkozo utan egy ket oraval, hogy koszonom meg egyszer a meghivast,es finom volt az etel. Ezt csak megnezte,es nem irt semmit azota sem.

Igazabol amikor vartuk a buszt, en mar ott megkoszontem, es mondott olyasmit, hogy akkor az en korom lenne, hogy en hivom el es fozok neki, de en erre nem igazan jol reagaltam...annyit mondtam,hogy hat igen, fozok magamnak...szoval hulyen reagaltam, kicsit ossze voltam zavarodva, hogy mondjam e ,hogy igen persze, nagyon szivesen, es ehelyett nem mondtam ki...

Igy ezek utan, hogy nem irt semmit arra az uzenetemre, ez azt jelenti, hogy nem erdeklem..ugye?

Nem tudom elkepzelni, hogy ezek utan majd ir valamit. Neki is gaz lenne, hogy eddig egy szot sem reagalt.

25 evesek vagyunk.

En meg masodik talalkozon nem tudok kozelsegre gondolni, talan egy ket erintesre,vagy egy rovid olelesre..de eza max, szoval nem tettem volna maskepp. Viszont lehetettm volna pozitivabb is,az biztos, es a vegen jbbban kellett volna reagalnom, hogy meghivom en is. De ott es akkor meg eztnem tudtam,nem volt idom atgondolni.

2021. nov. 12. 13:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Olyan not keresett, akit meg tud dugni. Az nagyobb problema, hogy te ezen nem lattal at es meg most is sajnalod. Sok problemad lesz meg igy a fiukkal, ennyire nem lehetsz naiv, mert ki fognak hasznalni. Durvan.
2021. nov. 12. 13:38
 12/21 A kérdező kommentje:

Igen, oszinten mondom, hogy ezen nem tudok konnyen atlatni. Hajlamos vagyok elhinni a szavukat,es bizalmat adni...igen ,ez lehet naivsagbol is, ugyanakkor sok esetben muszaj bizalmat szavazni, mert akkor nem jut egyrol a kettore a dolog.

Itt ebben a helyzetben volt biztonsagerzetem, vannak kozos imeroseink, a lakotarsat is ismerem, es o is otthon volt.

De persze ha lehetett volna,akkor nem mentem volna fel hozza mar 2.talalkozon.

2021. nov. 12. 13:54
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csak szexre ment. Az a férfi, akinek tetszel és akar valamit, az nem fog napokra eltűnni! Ha én érdekeltem egy férfit, mégha csak szexre is, ott még aznap jött az üzenet. Én a helyedben, ha legközelebb újra keresne, megírnám neki, hogy ne erőltessük ezt az egészet.
2021. nov. 12. 14:15
 14/21 A kérdező kommentje:

Most jottem ra,hogy mennyire nehez ez az egesz ismerkedes dolog...eddig egy kapcsolatom volt,hosszutavu.

Azt gondoltam, hogy ha nem is keres nehany napig,az meg valahogy oke...vagyis megbaratkoztam a gondolattal. Viszont valoban nem oke.

2021. nov. 12. 14:18
 15/21 A kérdező kommentje:

Irtam neki, hogy en keresek valamit ,o meg valami mast, igy jobb elkoszonni, es elkoszontem.

Meg nem ment ra, de gondolom nem fogja sziven utni, es nagy valoszinuseggel latta is mar az uzenetet.

2021. nov. 12. 14:19
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"Eloszor irtam neki, hogy jobban szeretek mashol talalkozni, ha meg annyira nem ismerek valakit, ..."

Először azt írtad, amit gondoltál, amit igazán akartál. Nem kell elfogadni a másik ötletét, lehet nemet mondani.

2021. nov. 12. 16:16
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd, nem jöttetek be egymásnak, ne is agyaljál rajta.
2021. nov. 12. 17:12
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
3-masnál a pont! Meg mindenki másnál, aki hasonlót írt. Egy percig se bánd.. tök mindegy, mit csináltál volna másképp. Szerintem nem ezt keresed.
2021. nov. 12. 17:40
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem hozzád való, ennyi...
2021. nov. 12. 18:38
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellett volna már írnod neki...mindegy most már, hagyd annyiban.
2021. nov. 12. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!