Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Úgy éreztem nem érdeklem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy éreztem nem érdeklem ezért nem írtam már vissza neki, de írt újra a találkozót mégsem dobja fel?

Figyelt kérdés

Megpróbálom össze foglalni.

Talalkozgattunk napokon keresztül, tök jól indult minden, aztán 5 napos szünet, de azért ezalatt az 5 nap alatt is beszéltünk naponta pár mondatot.

Aztán 5. nap tali nagyon jó volt megint, de másnap, (amikor szintén mindketten rá értünk) nem hívott és azóta se, ennek 4 napja, mondjuk most munka miatt nem nagyon tudtunk volna. (Szerintem mondjuk pár órára azért igen.)

Eltelt úgy egy nap, hogy nem válaszoltam neki, erre azóta picit többet ír, de talit most se dobta fel.

Egyszerűen nem értem én akarok túl sokat? Holnap már nem dolgozik, kivarom, ha holnap sem hív szerintetek is hagyjam a francba?

2021. szept. 8. 21:24
 1/6 A kérdező kommentje:
Amikor talalkozunk többször hangoztatja, hogy mennyire jó velem lenni. Akkor miért nem hív sűrűbben?
2021. szept. 8. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem hívod el Te valahova?
2021. szept. 8. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hívd el te, biztosan örülne neki. :) Lehet erre vár, hogy na vajon én is érdeklem őt, elhív-e, ha én nem. Tobbedik randin szerintem örülnék a pasik, ha látják hogy te is akarod és teszel a dologért!
2021. szept. 8. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Istenem...
2021. szept. 8. 22:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, te akarsz tul sokat. Ha talalkozni akarsz vele, hivd el, ne arra varj, hogy majd o elhiv mikozbe te meg ugy csinalsz mint aki le akarja razni finoman a direkt nem valaszolassal 1 napig. Ha nem erdekelned, minek irna?
2021. szept. 8. 23:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Tini párkapcsolatok
2021. szept. 9. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!