Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú aznap lemondja a találkozót akkor nem érdeklem?
Figyelt kérdés
Nyáron megismerkedtem egy sráccal. Először csak nézett, majd leszólított,és beszélgettünk. Másnap bejelölt facebookon és azóta beszélgetünk. Szinte mindig ő ír, én csak ritkán, mert nem vagyok az a nyomulós típus. Aztán nemrég úgy volt ,hogy találkozunk, de aznap lemondta,mert,hogy sok munkája van és nem engedik el, de hogy majd máskor....most megint írt...de velem ne játszadozzon értitek!:) légyszi írjatok véleményt!2013. okt. 28. 09:18
1/6 anonim válasza:
lehet tényleg nem engedik el, de az is lehet hogy befosott
2/6 A kérdező kommentje:
Lehetséges. Mondjuk az zavar ,hogy azt mondják erről a srácról,hogy mindenkinek írogat meg ilyenek....de én nem tudom mit higgyek most...mert ugye ha írogat az más mint ,hogy találkozni is akar valakivel..de így,hogy lemondja..
2013. okt. 28. 09:21
3/6 anonim válasza:
Egy találkozó lemondása még semmi, miért ne jöhetett volna neki közbe valami?
Talán majd most de neked sem így kellene hozzá állni.
4/6 anonim válasza:
És mi van ha tényleg nem èr rá?
Attól írni még van 5 perce.
5/6 A kérdező kommentje:
Okés. Köszi a válaszokat! :)
Jajj és azt kifelejtettem, hogy aznap este összefutottunk az utcán, mert én mentem barátnőimmel bulizni, és ő is ott állt a haverjaival..és konkrétan elfordította a fejét...mondom okés..:s:
2013. okt. 28. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!