Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, első randinál mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, első randinál mit szólnátok egy ilyen programhoz?

Figyelt kérdés

(Komoly kapcsolat a cél, ezt leszögezném.)

Pár hete beszélgetünk (netes ismerkedés) és mivel nem minden nap vagyunk aktívak, kissé elfoglaltak is vagyunk, így kitaláltam, hogy valamelyik nap elhívom egy találkozóra, (fél órányira lakik) de mielőtt rákérdezek, megtudakolom hogy mi a kedvenc étele, azt elkészítem. Úgy tervezem, hogy délelőtt találkoznánk, elsétálnánk a Duna - partra, beszélgetnénk, onnan hozzám jönnénk, de addigra már meg lenne főzve, sőt, lehet előre ki is merem, ha rizst készítek, megformázom, ha krumplit, feldíszítem, ha hús van mellé, a pörköltet / szószt is “szépen” mellé rakom, tehát akármit is fogunk enni, azt gusztusosan tálalom.

Tudom, hogy szereti a kávét, így azt is úgy fogom “tálalni” hogy a tejhabosítót használva a felhabosított tejet úgy öntöm a kávéba, hogy valamilyen alakzat legyen rajta látható, a szív a legegyszerűbb. Talán a legszebb is.

Tudom milyen filmeket szeret, letöltök párat és ebéd után filmezünk, utána beszélgetünk még egy kicsit. Egyelőre ennyi, első találkának remélem megfelel neki. Persze nem ragaszkodom sem a sorrendhez, sem a programokhoz, de mindenképpen meg akarom lepni kajával.

Le akarom nyűgözni. :D

Szerintetek?

2021. nov. 12. 13:00
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez igy sok első randira.De te beszélgetsz vele nagyjából ismered hogy milyen a személyisége hogy most ennek örülne vagy azt mondja úristen hova kerültem.
2021. nov. 12. 14:08
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

Fura lehetsz.

Hallgass rank (konkretan senkinek sem tetszik az otleted, noknek es ferfiaknak sem), es gondold ezt ujra.

2021. nov. 12. 14:08
 33/45 anonim ***** válasza:
100%

Te amúgy egytől tizes skálán mennyire vagy elkeseredve, hogy így kapálózol egy férfi után?

Tudod mikor hívnék fel magamhoz, meg etetnék meg egy férfit az első randin. Jöjjön értem és vigyen el ő enni valami nyilvános helyre, ha annyira enni akar, de hogy én nem kapálózok, az biztos.

Ha ennyire tartod magad, más sem fog többre tartani. Nagyon rosszul pozícionálod magad már a legelején.

2021. nov. 12. 14:14
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
Ne hívd fel magadhoz (hacsak nem akarsz szexet), bőven elég első randira a sétálás, beszélgetés, esetleg beültök valahova kávézni.
2021. nov. 12. 14:15
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
A kaja felesleges szerintem, csak elhűl, inkább üljetek be valahova. Ha felhívod magadhoz, abból a pasinak az jön le, hogy szex lesz. Ha ez a cél, akkor oké, ha nem, akkor inkább ne hívd fel magadhoz.
2021. nov. 12. 14:25
 36/45 anonim ***** válasza:
100%

Azért te is bátor vagy, hogy még nem találkoztatok személyesen és már azonnal hazavinnéd. Aztán ki tudja, hogy nem valami zakkant a srác.

Nincs az ötleteddel semmi gond, de 1. randira ez sok. Előbb ismerjétek meg egymást, aztán néhány randi elteltével, ha már jól haladtok, utána hívd meg magadhoz egy ilyen evős/filmezős dologra. De ha mindenáron akarsz neki valamivel kedveskedni, akkor süss valami sütit, amit szeret, aztán azzal menj a randira.

2021. nov. 12. 14:38
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy, kérdező, és hány éves a pali? :)
2021. nov. 12. 14:41
 38/45 anonim ***** válasza:
85%
Az se biztos, hogy élőben bejön neked. Nehogy már te teperj utána, ráadásul már legelején. Nekik nagyobb szükségük van ránk.
2021. nov. 12. 14:46
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
Pár hetes netes ismerkedés után nem hívnám magamhoz. Az az étel pedig, ha órákkal előbb kiszeded, igenis, elkezd kiszáradni, és nem lesz gusztusos. Akkor inkább hagyd az edényben lefedve, lehűteni nem kell.
2021. nov. 12. 14:58
 40/45 A kérdező kommentje:
Jó, akkor nem lesz kaja, csak séta. Amúgy is az a lényeg, hogy megismerjem.
2021. nov. 12. 15:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!