Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, első randinál mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, első randinál mit szólnátok egy ilyen programhoz?

Figyelt kérdés

(Komoly kapcsolat a cél, ezt leszögezném.)

Pár hete beszélgetünk (netes ismerkedés) és mivel nem minden nap vagyunk aktívak, kissé elfoglaltak is vagyunk, így kitaláltam, hogy valamelyik nap elhívom egy találkozóra, (fél órányira lakik) de mielőtt rákérdezek, megtudakolom hogy mi a kedvenc étele, azt elkészítem. Úgy tervezem, hogy délelőtt találkoznánk, elsétálnánk a Duna - partra, beszélgetnénk, onnan hozzám jönnénk, de addigra már meg lenne főzve, sőt, lehet előre ki is merem, ha rizst készítek, megformázom, ha krumplit, feldíszítem, ha hús van mellé, a pörköltet / szószt is “szépen” mellé rakom, tehát akármit is fogunk enni, azt gusztusosan tálalom.

Tudom, hogy szereti a kávét, így azt is úgy fogom “tálalni” hogy a tejhabosítót használva a felhabosított tejet úgy öntöm a kávéba, hogy valamilyen alakzat legyen rajta látható, a szív a legegyszerűbb. Talán a legszebb is.

Tudom milyen filmeket szeret, letöltök párat és ebéd után filmezünk, utána beszélgetünk még egy kicsit. Egyelőre ennyi, első találkának remélem megfelel neki. Persze nem ragaszkodom sem a sorrendhez, sem a programokhoz, de mindenképpen meg akarom lepni kajával.

Le akarom nyűgözni. :D

Szerintetek?

2021. nov. 12. 13:00
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
60%
Nekem férfiként ez a "Gyere fel, lesz teli pocak, üres puttony!" randi. Azaz dugás lesz belőle. Ami nem baj, sőt!
2021. nov. 12. 13:21
 12/45 anonim ***** válasza:
100%

Gondoltam hogy nem 40 fokban hagyod ott, de ettől még van aki nem szereti. Én nem enném meg, érzékeny a gyomrom. Nem rosszindulatból írtam, csak kellemetlen lenne ott szembesülnöd vele ha a randipartnered is így gondolja... De ahogy érzed.

Plusz ahogy fentebb is írták, van aki jobban szeret magának szedni.

2021. nov. 12. 13:22
 13/45 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a spontán randi jobban tetszene, de szerintem neked is. Annyira el tervezed hogy ilyen lesz, olyan lesz. Amikor meg nem úgy alakul akkor meg csalódott leszel?
2021. nov. 12. 13:23
 14/45 A kérdező kommentje:
13# Írtam, hogy nem ragaszkodom a tervhez, ez csak egy elképzelés.
2021. nov. 12. 13:24
 15/45 anonim ***** válasza:
100%
A séta jó ötlet a mikros ebéd nem olyan azért mint ha most lett volna kész ez igy nekem se tetszene.A kávés dolog nekem is sok.Nem a kedvenc ételét főzném hanem megkérdezném hogy nagyjából miket szeret és kigondolnám mit főzzek.A kedvenc filmjeit letöltöd ez nagyon gáz inkább válasszatok valamit közösen de mondjuk én nem szeretnék filmezni egy randin inkább beszélgetni.
2021. nov. 12. 13:25
 16/45 anonim ***** válasza:
98%

Tudom, férfiakat kérdeztél, ők biztos majd lehurrognak engem, de én legalább segíteni akarok.

Először is, férfiaktól soha az életben ne kérj tanácsot hogy pasizz.

Másrészt pedig ezt amit kitaláltál gyorsan felejtsd el.Ebből nem lesz így semmilyen kapcsolat, nem hogy komoly.Ezze azt az üzenetet közvetíted magadról, hogy egy elkeseredett nő vagy, akivel bármit meg lehet tenni.Meg is fog majd veled bármit tenni.Jól kihasznál majd, 1-2 alkalommal megdug majd, utána eltűnik az életedből és jót röhög rajtad.A férfiak többsége soha az életben nem értékelne egy olyan nőt, aki az 1. találkozáakor már így pedálozik.

A férfiak mennyi energiát is fektetnek egy 1. randiba egy olyan nővel, akit még soha nem láttak?Talán nem fizettetik ki a nővel az ásványvizet a kávézóban, oszt szevasz.Tisztelet a kivételnek.

2021. nov. 12. 13:31
 17/45 anonim ***** válasza:
96%

Ez női szemmel olvasva is olyan ,mint amit a 11 ír. Délelőtt randi, ebéd nálad, majd jöhet a szex az egész levezetéseként.

Azaz pontosabb lenne úgy megfogalmazni, hogy az egész délelőtti randi meg az ebéd, csak ráhangolódás a délutáni szexre.

2021. nov. 12. 13:31
 18/45 anonim ***** válasza:
100%

#10: Szóval fél órára lakik, nem találkoztatok és te ráncigálnád el egy extra programra?

Na, pont ezt jelenti, hogy nálad jobb kategóriájú. Melletted még pár csajt fűz, néhányhoz még el is megy magától meg ő hívja fel őket magához. Te meg tepernél egy kicsit, megdugna párszor és hello.

Gratulálok!

2021. nov. 12. 13:33
 19/45 anonim ***** válasza:
100%

De minek a kaját kiszedni előre? Elhül. "Nézd, kiszemeltem, itt a kaja, de nemnem, még ne egyél belőle, először bevágom a mikróba".

Ez az "ott az étel az asztalon" manőver segítség nélkül nem működik. Ha van valaki akit be tudsz vonni a tervbe, vele ledealelhető, hogy legyen ott a forró kaja az asztalon (ő pedig nem, nyilván), mire ti megérkeztek.

De ez már olyan szinten túlbonyolít egy ELSŐ találkozót, hogy bele sem merek gondolni. :)

Egy átlagos férfi odáig lesz egy marhapörköltért, amit galuskával tálalva a konyhából kihozol forrón és leteszed elé. Ennél több nem kell. De tényleg nem. Ne bonyolítsd túl. Mi férfiak nem akarunk sem szivecske formájú krumplit, se díszített kávét.

Ha gusztusos, friss az étel, minket lenyűgöz maga a tény, hogy egy első találkozóra főztél nekünk. (mondjuk nekem pl. ez kicsit gyors lenne, de minden férfi más)

Ez a kajáról, másik pedig a program.

Első találkozóra kifejezetten aktív programot érdemes csinálni, nem mozi / filmnézőset, ahol nem tudtok egymással beszélgetni, ismerkedni. Filmet barátnőmmel nézek, érted. :D

Séta / egyszerűbb társas (ha vevő rá a férfi, én imádom a társasokat), bármi, amiben résztvesztek közösen.

2021. nov. 12. 13:37
 20/45 A kérdező kommentje:
Sehol nem írtam dugásról. Abban viszont igaza van a hölgynek, hogy a férfiak tényleg nem értékelnek semmit.
2021. nov. 12. 13:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!