Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bunkó voltam? Vagy mást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó voltam? Vagy mást kellett volna mondanom?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy lánnyal és pár nap chatelés után leírta, hogy az exe akivel mellesleg egy munkahelyen dolgoznak több hónapja szórakozik vele, és akármennyire próbálta vele megszakítani a kapcsolatot mindig megjelenik. Én megkérdeztem, hogy túl van-e már rajta? Azt válaszolta, hiányt és arra gondol ami volt. Megköszöntem, hogy őszinte volt és azt írtam neki, hogy majd térjünk vissza erre az ismerkedésre ha már túl van minden jót kívántam és elköszöntem. Szerintetek paraszt voltam? Megbánthattam ezzel? Volt már ilyenben részem egyszer soha többet nem kérek az exes dolgokból.
2021. nov. 12. 03:48
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Nem voltál. Zárja le, utána ismerkedjen.
2021. nov. 12. 04:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted.
2021. nov. 12. 05:39
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

Egy volt párkapcsolatot is "meg kell gyászolni", le kell zárni.

Ha meg is sértődött esetleg azon amit írtál neki, a jövőben be fogja látni, hogy igazad volt.

Nem érdemes új párkapcsolatot kezdeni úgy, hogy a régit nem tudta elengedni és arra gondol: "mi volt", meg hiányzik neki stb.

2021. nov. 12. 05:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltál bunkó és igazad volt.

Én egyszer egy válófélben lévő pasival ismerkedtem és azt éreztem, hogy nincs túl még a dolgon. Úgy fél év után összefutottam vele az utcán, és elmesélte, hogy újra összejöttek és jön a gyerek...

Áldottam az eszem, hogy akkor hallgattam a megérzésemre.

2021. nov. 12. 07:03
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Nem voltál bunkó, hanem egyenes és korrekt. Amíg nincs túl az exén, nem akarsz részt venni az életében.
2021. nov. 12. 07:03
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
Mèg nehogy màr neked legyen rossz érzésed , amikor ő húzta az agyad kb.
2021. nov. 12. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!