Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kellett volna mondanom h voltam?
Az akkori barátommal 4 évig voltunk együtt,az utolsó 1,5 év maga volt a pokol. Megcsalt,ha el akartam hagyni zsarolt,terrorba tartott. Aztán mikor talált egy olyan lányt akit komolyan vett,akkor kidobott. Nagyon megviseél az egész szakitás,volt h napokig nem ettem,ha ettem vmit azt ki is hánytam.Egyszer rosszul lettem a város központba és mentőt hivtak nekem a járókelők,akkor derült ki h terhes vagyok. Azonnal műteni kellett mivel ikerterhességem volt,de az egyik magzat méhen kivül ágyazodott be,igy a méhen belülit is kikaparták.
Anyukám jött be azonnal a kórházba hozzám,rajta kivül nem is tudja senki h terhes voltam. Ennek már 3 éve.
Fogalmam sincs hogyan de most megtudta az exem. Van egy gyanúm h hogyan,de lényegtelen ez most. Olyan üzeneteket kaptam tőle h én megöltem a gyerekét,stb... Neki erről tudnia kellett volna stb...
Kamu a kérdésed, mert ilyen esetben a méhen belülit nem kaparják ki, hanem bent hagyják.
És így az egész kérdésed: hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!