Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennyire nem tetszettem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nem tetszettem neki?

Figyelt kérdés

A hét elején voltam randizni egy sráccal (online ismerkedtünk meg kb 2 hete). Igazából már a beszélgetéseink sem voltak túl érdekesek, sem tartalmasak, olyan nyögvenyelős volt az egész, úgyhogy eleve nem igazán foglalkoztam ezzel.

Aztán úgy alakult megis hogy találkozunk. Ő hívott el.

Az elejétől kezdve sok volt a kínos csönd, és egyébként sok mindennel tudtam azonosulni amit mondott, udvarias volt, egyikünk sem érezte jól magát. Kínos volt, mindketten kellemetlenül éreztük magunkat. Én egyébként egy elég laza ember vagyok, de nagyon hat rám az, hogy aki épp velem van, milyen hangulatban van és ettől én is befeszültem. Kb 1.5 óra után meg is jegyezte hogy lassan megy az idő.

Na lényeg a lényeg hogy sok kínos csönd, nem gördülékeny beszélgetés, alig vártam hogy mehessek és szerintem ő is.

Elgondolkodtam vajon azert volt ilyen mert ennyire nem tetszettem neki? Vagy alapból ilyen lehet ha már a beszélgetések is ennyire nyögvenyelősek.

Igazából nem vagyok magam alatt, semmi "kémia" nincs köztünk.

25 évesek vagyunk mindketten.

2021. nov. 6. 10:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Első randi előtt elég nehéz lehet "kémiát érezni".

Ismertem olyanokat, akik találkoztak, 2-3 hónap alatt fokozatosan ismerték meg egymást, alakult ki a szerelem, boldog házasság lett belőle, szeretik egymást. Sok éve együtt vannak. Jóban-rosszban kitartanak egymás mellett.

Tudom hogy a romantikus film-rajongók lepontoznak - ahogy az első válaszomat is - engem nem zavar.

Manapság "úgy kell menniük a dolgoknak" hogy "első randi: szerelembeesés, csók", második randi: "ágybabújás & együttvagyunk" (a gyorsabbak már az első randin beütemezhetik ezt is).

Kimarad egy csomó lépcsőfok az egymás megismeréséből.

2021. nov. 10. 09:40
 22/25 A kérdező kommentje:

#21 egyáltalán nem várom hogy ezek rögtön történjenek.

Velem is inkább úgy volt az esetek többségében hogy fokozatosan alakult ki a dolog, de ott sosem direkte ismerkedtünk meg, hanem véletlen vagyis legalábbis nem szándékoltan (ismerősön keresztül).

Ott lassú, fokozatos volt. Jobb szeretem azt én is.

De ez egy teljesen más szituáció volt.

2021. nov. 10. 09:43
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Na látod ez az, kedves kis kérdező,m te is kimondtad a kúlcsszót.

"Nem direktbe ismerkedtünk, hanem véletlen, nem szándékosan."

Hidd el, ezek működnek, és mindig is ezek működtek.

Gondolj bele. 30-35 évvel ezelőtt még internet sem volt, sőt, Bp-en a vezetékes telefonra is éveket kellett várni.

Érdekes módon, mégis összejöttek az emberek valahogyan. Rengeteg gyermek született.

Ha te most 25 vagy.m akkor a szüleid 45-50 körül.

Tuti, hogy ők sem a neten ismerték meg egymást, hisz még nem is volt.

Persze nem tagadom, a net egy nagy lehetőség, van akinek sikerül is, de sajnos fehér holló kategória.

Ne idegeskedj, te még fiatal vagy és szép. Hidd el, eljön a pillanat a te életedben is.

Amikor majd nem is tervezed. Amikor csak éppen leugrasz egy tejfölért a sparba.

Vagy a Lidl be nekitolja valaki a lábadnak a kocsit.

De az sincs kizárva, hogy télen elcsúszol a jégen, és valaki fölsegít.

Szép napot kívánok neked, és minden kedves válaszolónak. 🌞

2021. nov. 10. 10:40
 24/25 anonim ***** válasza:

Én nem fognám fel ilyen drasztikusan, bár ez elég nagatív hatást tükröz.

A lényeg, amit szeretnék írni, mondani az, hogy lehetséges, zárkozott, visszafogottabb a leendő barátod. Biztos tetszel neki, hiszen elhívot randizni ismét. Ezt jó jelnek venném a helyedbe.

Talán, próbálkozni kellene ismét, ha Neked is lenne hozzá kedved és az elején történt nehézségek, lehet jó irányt vennének!

Egy próbát biztos megér!

2021. nov. 10. 16:35
 25/25 A kérdező kommentje:

#24 nem tudom ezt kinek szántad, de ha nekem, akkor valakit félreértettél.

Egyszer találkoztunk, azóta nem beszéltünk.

2021. nov. 10. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!