Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztam egy sráccal, szerintetek sem tetszettem neki?
Megvárhattad volna, míg ő ir neked először akkor kiderül.....
Én általában azt szoktam mondani h ha a randit követő egy héten belül nem keres semmilyen formában , akkor ez ennyi volt....
Lehet,hogy közben mással is ismerkedett.
Szerintem már tudod a választ: ha megkerested és arra se ír vissza, egyértelmű,hogy nem lesz belőle több. Ha visszaír akkor hagyd,hogy Ő lépje meg a következőt, sőt, az azt követőt is.
Fura volt a kijelentésed egyébként az új emberek megismerésére vonatkozóan, akár magára is vehette, de nyugi, ha bejöttél Neki nem ezen múlik.
Ha mindjárt visszaírt már jó jel. Az is lehet,hogy úgy értelmezte mintha elutasít lettél volna Vele, ezért nem keresett, most pedig nem tudja hogy folytassátok tovább.
Várd meg a folytatást, addig ne gondolkodj semmilyen irányba.
Mi az,hogy " egyből válaszolt ebből nem lesz semmi" wtf?
A spekulációidból a kishitüség szele árad, mit kellett volna tennie? Várjon egy hetet és reagáljon akkor? Az biztosan azt jelentené,hogy megszeretne ismerni.
Te már úgy döntöttél,hogy nem érdekled és ehhez alakítod a válaszaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!