Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszettem ennek a nőnek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszettem ennek a nőnek? Mennyire lett volna creepy ez?

Figyelt kérdés

Vásároltam ma. Egy 45 körüli szexi anyuka szintén a 16 éves lányával. A lánya bóklászott az üzletben, az anyuka meg én valahogy majdnem mindig egymás közelében voltunk. Szerintem volt benne egy kis szándékosság, kölcsönösen. Egyszer el is állta az utamat háttal, én pedig finoman majdnem megérintettem, de nem értem hozzá és bocsánat, köszönömöt mondtam neki, hogy arrébb engedett. Zavartan mosolygott és szívesent mondott. Csillapíthatatlan nemi vágy ébredt bennem iránta és azt éreztem, hogy mondanom kell neki:

"Ritka az ennyire magas (kb. 183 cm volt) hölgy. Maga csodaszép. Tudja?"

Én 191 cm vagyok amúgy.

De aztán nem mondtam. Kint a parkolóban is összenéztünk többször, majdnem kb. bámultuk egymást.

33F

2020. aug. 24. 16:46
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
85%
Tudjuk, h creepy vagy
2020. aug. 24. 16:51
 2/25 A kérdező kommentje:
Mert? Első kérdésem, ilyen esetem. Te ezek szerint creepybb vagy, ha egész nap itt lógsz?!
2020. aug. 24. 16:52
 3/25 anonim ***** válasza:
84%
Én 176cm vagyok, de nekem nem esett volna jól, ha ennyire magas jelzőt használja valaki. Leszolithattad volna, ha o is nezett, de ez a szöveg kritikan aluli.
2020. aug. 24. 17:03
 4/25 anonim ***** válasza:
80%

"Ritka az ennyire magas (kb. 183 cm volt) hölgy. Maga csodaszép. Tudja?"

100% creepy vagy, szerintem még a biztonságiakat is rádhítva volna (jogosan!)

F

2020. aug. 24. 17:03
 5/25 anonim ***** válasza:
84%
Ember kértél véleményeket, őszintén elmondtam ez nem bók. Te meg tamadsz minket, jesszus igaza van a többieknek rohadt creepy vagy.
2020. aug. 24. 17:05
 6/25 A kérdező kommentje:
Akkor mit kellett volna mondani neki? Hogy jól áll a magasság önnek? Segíteni is kéne gyökér, nem csak oltani. Mellesleg 5 barátnőm volt már, midnegyik idősebb.
2020. aug. 24. 17:07
 7/25 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, Te mindenkit csak illetlen jelzőkkel tudsz illetni???

Te akkor mi vagy?

2020. aug. 24. 17:25
 8/25 anonim ***** válasza:
86%
Ha 33 évesen nem mentél rá, akkor nem vagy férfi.
2020. aug. 24. 17:30
 9/25 A kérdező kommentje:
Ott volt a lánya, te here.
2020. aug. 24. 17:35
 10/25 anonim ***** válasza:
82%
Méghogy az első kérdésed és ilyen eseted 😂 Az alpári stílusod teljesen elárul. Te vagy az a perverz aki a Duna parton izgul mindig a középkorú anyukákra. Tök gáz vagy hogy minden héten ráizgulsz valami asszonyra aztán itt sztorizgatsz róluk. Szánalom. Attól még hogy mindig hazudsz a korodról a prosztó stílusod elárul.
2020. aug. 24. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!