Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszettem neki?
Tegnapelőtt együtt vacsiztam egy sraccal.
Interneten ismerkedtünk meg, elotte egesznap beszélgettünk. Azóta alig ír, szinte egyaltalan.
Jól elbeszélgettünk, de ő tobbet beszélt.
Zavarban voltam es akkor nem sok minden jut eszembe sajnos
Ha nem keres akkor nem tetszettem neki, ugye?

Holnap gondolkodj ilyeneken, ha akkor sem ír. Addig még benne van a 3 napos taktikai időben.
32/f

Ő írt rád, Ő hívott randizni és most is neki kéne keresnie? Ilyen esetben szépen megvárnám, hogy végre Te is lépjél, ne csak egyoldalúan próbálkozzak. Nálam ez alap. Meg szerintem vannak még ezzel így páran. Ha ráírni sem mersz megkérdezni, életképtelen lennél egy kapcsolathoz szerintem. Akkor majd agyalsz a problémákon ahelyett, hogy megbeszélnéd vele? Költői kérdés, ne válaszolj rá. Elég ha elgondolkozol a kérdésen.
Egy kapcsolathoz két ember kell, ha már az elején egyoldalú, halálra van ítélve.
Persze könnyen lehet, hogy nem jöttél be neki, nem tudhatjuk. De én pl ezt így kerek perec megmondtam volna neked ilyen esetben. Simán gondolhatja, hogy ha nem keresed, nem volt sikeres a randi. Lehet nem adtad jelét a vonzalomnak és úgy vette, nem szabad a pálya. Ezt mind látatlanban írom, neked kéne felismerni a valós helyzetet.
A talalka utan en írtam neki először, utana is mar nem olyan volt mint elotte.
Olyan haverira vette inkább a formát. Aztán nem irt vissza egy idő utan.
Zavarban voltam, tehat nem olyan voltam mint kellett volna vagy amilyen interneten keresztül voltam.
Nem tudom..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!