Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezek szerint nem tetszettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint nem tetszettem neki és bunkó is volt, vagy valóban el kellett rohannia?

Figyelt kérdés

Volt ma egy randim délben, elmentünk egy kis bárba, hogy közben ebédelünk is. Megebédeltünk jól elbeszélgettünk majd jött neki egy telefonhívás 1 órakor , és hirtelen felállt hogy ne haragudjak rohannia kell szia...és eltűzött.

És nekem kellett fizetnem az egész ebédet ráadásul.

1x próbáltam hívni most délután de semmi....

26/N

2017. okt. 16. 16:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora nyomorék.
2017. okt. 16. 16:59
 2/18 anonim ***** válasza:
Nem voltak a randi alatt olyan jelek, amik azt mutatták, hogy ő ezt az egészet nem élvezi? Csak mert ez lehetett egy kamuindok is, hogy nem kellesz neki, nem akarja folytatni. Egyesek szeretik kétségek között hagyni az embert. De azért még talán nincs veszve semmi, én a helyedben a kérdést sem írtam volna ki, még bármi lehet. Talán 5 perc múlva majd hív, és közli, hogy "Ne haragudj, ez meg az történt...".
2017. okt. 16. 17:02
 3/18 anonim ***** válasza:
46%

Surmó a gyerek 😂😂😎

Like a boss

2017. okt. 16. 17:03
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

3 lehetőség van....

1. tényleg el kellett mennie mert valami nagyon fontos dolog jött közbe

2. nem tetszettél neki de rendes volt kedves volt vicces így lehet h semmit nem szűrtél le

3. csak egy ingyen ebédet akart

2017. okt. 16. 17:05
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért az sokat elmondt, hogy 5 mp-re nem állt meg, hogy legalább a részét kifizesse és azóta sem tudtad elérni. Egyébként ha valaki elrohan, még el tudnám hinni, hogy valami történt, de ez így kuka.
2017. okt. 16. 17:12
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Akármilyen sürgős dolga is akadhatott(bár ez tuti kamu), fizetés nélkül távozni proli dolog. Szerintem csak egy ingyen ebédet akart a parasztja...
2017. okt. 16. 17:13
 7/18 anonim ***** válasza:
12%
Mennyire más ha egy nőt hagynak ott és neki kell fizetni is....ugye ugye
2017. okt. 16. 17:14
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Viszont te is muja voltál már bocsi, de én simán megmondtam volna neki hogy hé oké hogy rohansz apa, de a számládat itt hagyod első a lánynak? Hidd csak el ő nem felejtette el hogy fizetni kell csak sajnos jo par lany ismerősöm van akit így pancserra vettek így, ilyen Costa Caffe draga kavezoban megkavezott megsütizett es szamlaval otthagyta őt. Ez volt a tanulópénz nem szabad naívnak lenni.
2017. okt. 16. 17:16
 9/18 anonim ***** válasza:
91%
*első randin
2017. okt. 16. 17:17
 10/18 anonim ***** válasza:
96%
#8 egyre több ilyen gyökér pasi van. Múltkor ülök a vonaton és mellettem azt taglalta a 20 év körüli srác, hogy azért jár egy 40 éves nővel, mert gazdag. És még büszke is volt erre...gusztustalan, golddigger férfi kiadás.
2017. okt. 16. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!