Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek én most ezeket...

Szerintetek én most ezeket beképzeltem, vagy valóban tetszettem már több cuki, vonzó lánynak is?

Figyelt kérdés
Általában az ilyen cuki, egyszerű lányok szemeztek velem, de kétszer még mosolygott is rám ilyen aranyos, bájos lány! Csak aza baj, hogy mindig elfilózom utána, hogy most ez igaz volt vagy csak képzelődtem és még most sem tudom az igazságot, olyan nagy rejtély ez, pedig egyszer egyik haveorm is ott volt és még ő mondta ki, hogy szerinte bejövök annak a lánynak, ja igen, akkor már három lány mosolygott rám! De az a baj, hogy másrészről ott van a másik ijesztő tény, hogy nem is tudom már hány lánynál próbálkoztam be neten többnyire, de volt már személyesen is és hát elég sokan mondták meg, vagy írták többnyire, egy meg személyesen gúnyolt ki, hogy én ronda vagyok és kopjak le. Több lány meg is fenyegett, hogy rám küld valakit, ha nem kopok le. Annyira rosszul esik, hogy ilyen sok lány undorodik tőlem, de ott van ez a fura dolog is, hogy néhány lány meg, akik ráaádul ilyen cukinak, félénknek látszanak vagyis inkább ilyen értlemes, kedves típusnak, ők meg valahogy mintha olyan jeleket adnának, hogy tetszem nekik, de most nem tudom, hogy ez igaz vagy csak szívatnak vagy, egyszerűen már képzelődöm? Mert amúgy a legtöbb lány leveőgnek néz vagy tök gyilkosan néz rám, vagyis látom én, hogy nekik én egy senki vagyok, de néha meg vannak olyan lányok, akik mintha máshogy néznének rám, de nem vagyok benne biztos, hogy ez igaz volt, lehet csak félreértettem valamit. Aj, jó lenne már tudni, hogy egyáltalán tetszem-e valamelyik cuki lánynak valóban, akkor odamennék hozzá valahogy ismerkedni, de így ennyi megalázás, gúnyolódás után már félek kezdeményezni. :(
2013. okt. 23. 22:06
 1/1 ameoland ***** válasza:
*elfelejtetted odaírni,hogy 12/f
2013. okt. 23. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!