Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy ilyen kérdés nem sokkolna titeket?
Már elég sok randin túl vagyunk, és kezdett elég komolyra fordulni a dolog. Aztán az utolsó randin alkalmával (sétáltunk este egy parkban) a csók eléggé "forróra" sikerült, és már beszéltük is, hogy itt lenne az ideje, hogy lefeküdjünk. És akkor egyszer csak megkérdezte, hogy
"hol szeretnéd hogy megdugjalak?"
Én meg erre hirtelen nem tudtam mit válaszolni. Ez a nálad vagy nálam kérdés akart lenni, mint utóbb kiderult, de akkor lefagytam teljesen.
Lányok, ti erre hogy reagáltatok volna?

Hát nekem nem jött be ez a szóhasználat. Szakitásra nem ok, és nem is mondtam rá semmit a srácnak, továbbra is megvagyunk, viszont akkor eléggé agyoncsapta a "dugás" szóval a libidómat :) Nem tehetek róla, sajnálom ha ezzel bármelyik férfit megsértettem, de nekem nem jön be.
Nem.. Nem kell nekem virág nyelven leirni, hogy mi fog történni, de az elso alkalommal a "dugás"2 szó,, pont nem azt a komoly érzelmi töltetet sugallja, hogy komoly kapcsolatot akarna velem a srác. Én komolyat szeretnék, és (fiúk most csukjátok be a szemeteket) szerelmesen összebujni a párommal.

"minek kell a masikat prolizni"
Itt senkit nem proliztam le, azt mondtam, nekem ezek proli szavak. Ezen megsértődni ugyanolyan értelmetlen, mint azon, hogy nekem a borsófőzelék egy undorító kaja.
Egyébként a két oldal egymásnak ment, azt miért nem látod, hogy te is leszólod a másikat, és hogy egy csomóan leszólták a másik oldalt?
"MEGERTEM, ha valakinek x-edik randin ez meg korai, de akkor sem magaval a szohasznalattal van a baj"
Neked. Nekem a szóhasználattal van bajom, időtől független. Ezt is kifejtettem, hogy nem csak ezzel.

én megértem, hogy ha első alkalommal ez zavar téged. jogosan is, de pasiként (lehet egyedül vagyok ezzel) de engem felizgat, ha a nő azt mondja, kurj meg, vagy bassz meg. mint ahogy én nem szeretek sötétben sem szexelni, mert pasiként nekem fontos a látvány és a "hanghatás".
a hozzászólókat nem értem. sajnos ilyen nőket ismerek nem egyet, és elmondhatom, hogy ha valójában ilyenek vagytok, az elég unalmas, és a pasitok előbb utóbb félre fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!