Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy ilyen kérdés nem sokkolna titeket?
Már elég sok randin túl vagyunk, és kezdett elég komolyra fordulni a dolog. Aztán az utolsó randin alkalmával (sétáltunk este egy parkban) a csók eléggé "forróra" sikerült, és már beszéltük is, hogy itt lenne az ideje, hogy lefeküdjünk. És akkor egyszer csak megkérdezte, hogy
"hol szeretnéd hogy megdugjalak?"
Én meg erre hirtelen nem tudtam mit válaszolni. Ez a nálad vagy nálam kérdés akart lenni, mint utóbb kiderult, de akkor lefagytam teljesen.
Lányok, ti erre hogy reagáltatok volna?

Megfogtam volna a kezét és a lábam közé húzom és csak annyit mondok, hogy: itt.
Nem volt ebben semmi rossz, kizárólag azoknak, akik nem ismernek mást csak sötétben a missziónárius pózt.

Lehet eddig én találkoztam rossz nőkkel mert ők használtak ilyen szavakat, dugás,kefélés ...
Nekem is visszataszító egyébként.
Valszeg nem lelkitársat keres, és nem egy síkon mozogtok.

14, Nem. Nem szeret mindenki szeretkezni és baromi romantikusan lágyan maszatolni a sötétben. Valaki dugni, baszni, kefélni szeret hajat tépve, csattogva, keményen. 😄
És ennek semmi köze ahhoz hogy mit érzel vagy nem érzel a másik iránt és mit akarsz tőle.
Én a gyerekeim leendő anyját is keményen dugni fogom és nem maszatolni.

Első szex előtt picit tényleg meredek. Hosszabb kapcsolatban szerintem simán belefér az ilyesmi. Ha most tenne fel ilyen kérdést a párom, csípőből reagálnék valami hasonló mocskosat... De mi már lassan 6 éve együtt vagyunk, pár hónap múlva lesz az esküvőnk.
Mindenesetre én se csinálnék ebből nagy ügyet, csak megmondanám, hogy első szex előtt kicsit visszafogottabb, romantikusabb szóhasználatot preferálnék. Simán lehet, hogy csak a helyzet hevében csúszott ki ilyen a száján.

Hú de nyomorultak vagytok 😆
H kellett vna kérdeznie?
Hol szeretné kegyed h hancúrlécemet kelyhébe helyezzem? 😆😆😆😆😆
Demost komolyan aki erre nem képes h engedje ki magából a vulgáris gondolatait, bezzeg a másik emiatt egy betegállat akit ottkell hagyni az tényleg csak misszionáriusban csinálja meg csipketeritővel fogja meg a faszt

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!