Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, egy ilyen kérdés nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, egy ilyen kérdés nem sokkolna titeket?

Figyelt kérdés

Már elég sok randin túl vagyunk, és kezdett elég komolyra fordulni a dolog. Aztán az utolsó randin alkalmával (sétáltunk este egy parkban) a csók eléggé "forróra" sikerült, és már beszéltük is, hogy itt lenne az ideje, hogy lefeküdjünk. És akkor egyszer csak megkérdezte, hogy

"hol szeretnéd hogy megdugjalak?"

Én meg erre hirtelen nem tudtam mit válaszolni. Ez a nálad vagy nálam kérdés akart lenni, mint utóbb kiderult, de akkor lefagytam teljesen.

Lányok, ti erre hogy reagáltatok volna?

2021. nov. 5. 11:51
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
77%
Kicsit kitágult a pupillám nekem is :D ha amúgy rendben van, tudd be egy elszólásnak. Azért ezt mondanám neki, hogy cseppet meredek lett :D
2021. nov. 5. 12:36
 12/46 anonim ***** válasza:
45%

Megfogtam volna a kezét és a lábam közé húzom és csak annyit mondok, hogy: itt.

Nem volt ebben semmi rossz, kizárólag azoknak, akik nem ismernek mást csak sötétben a missziónárius pózt.

2021. nov. 5. 12:37
 13/46 anonim ***** válasza:
55%

Lehet eddig én találkoztam rossz nőkkel mert ők használtak ilyen szavakat, dugás,kefélés ...

Nekem is visszataszító egyébként.

Valszeg nem lelkitársat keres, és nem egy síkon mozogtok.

2021. nov. 5. 12:38
 14/46 anonim ***** válasza:
48%
Emberek... nem a kifejezéssel van gond önmagában, hanem, hogy az első szexet illette ezzel a szóval, ami azért jobb ha romantikus, mint a vágyak puszta kiélése. Egy "dugás" nem igazán ébreszt annyi érzelmet mint egy forró szeretkezés, márpedig ha komolyan gondolod, akkor inkább utóbbit preferálnád, nem?
2021. nov. 5. 12:58
 15/46 anonim ***** válasza:
72%
Én se használnám ezt a szót, pláne akivel még csak alakul a dolog, de azért röhej, hogy van, aki emiatt szakítana. Ahogy 11-es írta, tudd be egy elszólásnak.
2021. nov. 5. 13:16
 16/46 anonim ***** válasza:
37%

14, Nem. Nem szeret mindenki szeretkezni és baromi romantikusan lágyan maszatolni a sötétben. Valaki dugni, baszni, kefélni szeret hajat tépve, csattogva, keményen. 😄

És ennek semmi köze ahhoz hogy mit érzel vagy nem érzel a másik iránt és mit akarsz tőle.

Én a gyerekeim leendő anyját is keményen dugni fogom és nem maszatolni.

2021. nov. 5. 13:22
 17/46 anonim ***** válasza:
33%
"Akkor szép a szerelem, ha szros a fsz." Paulo Rocco Coelho
2021. nov. 5. 13:27
 18/46 anonim ***** válasza:
71%

Első szex előtt picit tényleg meredek. Hosszabb kapcsolatban szerintem simán belefér az ilyesmi. Ha most tenne fel ilyen kérdést a párom, csípőből reagálnék valami hasonló mocskosat... De mi már lassan 6 éve együtt vagyunk, pár hónap múlva lesz az esküvőnk.

Mindenesetre én se csinálnék ebből nagy ügyet, csak megmondanám, hogy első szex előtt kicsit visszafogottabb, romantikusabb szóhasználatot preferálnék. Simán lehet, hogy csak a helyzet hevében csúszott ki ilyen a száján.

2021. nov. 5. 13:38
 19/46 anonim ***** válasza:
70%

Hú de nyomorultak vagytok 😆

H kellett vna kérdeznie?

Hol szeretné kegyed h hancúrlécemet kelyhébe helyezzem? 😆😆😆😆😆

Demost komolyan aki erre nem képes h engedje ki magából a vulgáris gondolatait, bezzeg a másik emiatt egy betegállat akit ottkell hagyni az tényleg csak misszionáriusban csinálja meg csipketeritővel fogja meg a faszt

2021. nov. 5. 14:22
 20/46 anonim ***** válasza:
37%
Elnevettem volna magam. De szerintem hagytam is volna az egészet, egyszerűen nem vagyok "dugós", ő is csak szenvedne velem.
2021. nov. 5. 15:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!