Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sokkolnám a páromat ezzel?
Figyelt kérdés
Hosszú, mell alá érő, vörösesbarna hajam van, amit a párom imád. Viszont úgy érzem változtatni akarok: fülig érő hajat vágatnék és szőke akarok lenni. Tudom, hogy nem ismeritek a párom, ezért azt kérdezem, hogy ti mit szólnátok, ha a barátnőtök így változna?2018. ápr. 16. 14:07
1/26 anonim 

válasza:

Nekem biztos,hogy nem tetszene. Eleve nem szeretem a rövidhajú lányokat,de nem még azt,hogy hirtelen mindenen változtat. Persze megszokás kérdése is,de engem sokkolna hirtelen.
2/26 anonim 

válasza:

Az a minimum, hogy elvárnám, hogy megbeszélhessük.
3/26 anonim 

válasza:

Ezt mindenképpen beszéld meg vele. Vörösesbarna hajat szépen, hamvasra szőkíteni kevés fodrász tud.
5/26 anonim 

válasza:

Történt hasonló. Fél évig, csak a gyerekek dolgait beszéltük meg, több mondanivalóm nem volt.
6/26 anonim 

válasza:

#2 Mi az hogy megbeszéljétek????? Az ő haja,azt csinál vele,amit akar!!!!Nehogymár elkelljen ezzel számolnia...
7/26 anonim 

válasza:

Szerintem aki odafigyel a párjára azt mindenkit sokkolná. Aki azt sem tudja milyen a párja hajszine azt meg nem. Vagyis Te tudod melyik kategória a párod, de ha az első és netán ez volt az egyik dolog amiért tetszettél vagy tetszesz neki akkor borulhat a bili. Nagyon extrém változás hirtelen. Odáig is fajulhat, hogy szétmentek.
8/26 anonim 

válasza:

A te dolgod. Téged sokkolna, ha a párod egyik nap tarkopaszra vágná a haját?
9/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Rákérdeztem most és egy határozott "nehogy megpróbáld!!!" lett a válasz.
Na mindegy, majd fokozatosan ráveszem :D
2018. ápr. 16. 15:02
10/26 anonim 

válasza:

Engem bántana, ha a megkérdezésem nélkül ezzel "lepne" meg a barátnőm.
#6: PÁRkapcsolatról van szó, nem femináci önzőségről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!