Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sokkolnám a páromat ezzel?

Én mindig úgy voltam vele, hogy haj az csak haj. Mindenki akkora jelentőséget tulajdonít ennek az emberi résznek, mintha egy végtag lenne.
Amikor lányok a fodrásznál azért bőgnek, mert 5cm-rel több ment le a haj végéből... ott már csak a fejem fogom.
Nekem nagyon szép szőke hosszú hajam van, de semmi perc alatt megszabadulok tőle, és nem sírok utána. A párom sem csinál ebből ügyet, mert a frizurám megváltoztatásával a lényeg sem változik: én ugyanaz az ember maradok.
De ha a testszőrzetünk megléte vagy nem léte hossza-fazonjából ekkora probléma kerekedik, akkor ennyi erővel a borotvált punci is a nőiesség meggyilkolása lenne.
Minden divat és felfogás kérdése. Én megmondanám a páromnak mi a helyzet, de ha ilyenből ügyet csinál, akkor nem az a férfi akit kerestem.

Figyelj, nem tudom, nő vagyok, nem nekem szól a kérdés, de ha nem egyezteted vele a terveidet, akkor csak annyi a kérdés, hogy meg fog-e ismerni az új külsőddel. :-)
Apám nagyon sokáig volt bajuszos, egyszer levágta, és a munkahelyén nem ismerték meg, pedig ez egy apró változtatás (azóta sincs bajusza egyébként, megszokták, de elsőre nagyon furcsa volt). :-)

Ha egy hisztis qrva, akkor igen.
Felőlem jöhetne haza tetoválva, kopaszon, rózsaszín hajjal, nem érdekel, az ő teste. A párkapcsolat nem arról szól, hogy utasítgatja egymást két önbizalomhiányos szar.

Biztos, hogy nagyon furcsa lenne neki, mert azért ez nagy változás. Én is meg szoktam lepődni, ha egy barátnőmnek új frizurája van, szimplán azért, mert új és még szokatlan. Ettől még lehet, hogy tök jól áll neki vagy esetleg jobb is, mint az előző, de még furcsa.
Én mindenesetre nem csinálnék olyat, hogy reggel elmegyek és este egy totál új frizurával jövök haza, minden szó nélkül...Biztos, hogy megemlíteném a páromnak, hogy mit szeretnék és milyen elképzelésiem vannak, de nem kérnék tőle engedélyt meg nem kell beleegyeznie, mert ez az én dolgom és neki ebbe nincsen beleszólása. Ez az én testem, az én hajam és azt csinálok vele, amit akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!