Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a páromat megérintette az exe halála?

Figyelt kérdés

Pár napja tudja azóta nagyon szomorú, még sírt is miatta. Nekem ez annyira furcsa, engem nem érintene meg ennyire a dolog. Nyilván én is sajnálom, de nem igazán ismertem ráadásul erősen kikezdett a párommal a kapcsolatunk kezdetekor ezért sohase kedveltem..

26/N

2018. febr. 6. 19:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az. Engem is megérintene az ember halála, akit egyszer szerettem. Nem azért mert még szerelmes vagyok belé, hanem mert senki se akar rosszat annak aki egykor fontos volt neki. 26/N
2018. febr. 6. 19:34
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Ez emberi dolog, még ha a riválisod volt, akkor is.
 3/20 anonim ***** válasza:
99%
Felfogod, hogy egy ember haláláról beszélsz?!
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális. Valaha köze volt hozzá, nem is akármennyire.

Te nem gondolkodsz normálisan, ha szerinted ez nem normális és nem érintene meg ennyire. Ne azt lásd, hogy az exe, hanem egy ember a múltjából, akivel valaha jóban volt és sok emlék köti hozzá - igen, akkor is, ha neked ez egyáltalán nem tetszik.

2018. febr. 6. 19:35
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, főleg, hogy feltételezem (a te életkorodból), hogy még ő sem volt idős.
2018. febr. 6. 19:39
 6/20 anonim ***** válasza:
91%

Ez teljesen normalis emberi reakcio! Függetlenül attol, hogyan valtak szet, akkor is egy szep emlekekkel teli idöt töltöttek es most soha többe nem fogja mar latni. Valamint a lany gondolom egy korosztaly es ez igy önmagaban is szomoru, es baratodat talan sajat mulandosagara is emlekezteti...

Legy nmellette es ne terheld azzal, hogy ez neked furcsa, hogy ö egy erzö ember!

2018. febr. 6. 19:49
 7/20 anonim ***** válasza:
91%

Igazi tahó vagy, ha ez felmerül benned.

Igen, megétintene, bármilyen rég szakítottunk és bármilyen volt a viszony.

Remélem párod tud róla, hogy ilyen vagy

2018. febr. 6. 19:51
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ne érintette volna meg, ismerte és ráadásul szoros kapcsolat fűzte hozzá.
2018. febr. 6. 19:53
 9/20 anonim ***** válasza:
86%
Az élete fontos része volt. Szerintem leköpnélek, ha megtudnám, hogy te ezt furcsálod és otthagynálak.
2018. febr. 6. 19:55
 10/20 anonim ***** válasza:
86%

Nem, b+, attól mert felőled bármelyik exed lazán beadhatja a kulcsot, és le se szrod, vannak, akik bizony képesek érezni.

Főleg, ha szerette, fontos része volt az életének, ráadásul fiatalon hunyt el.

A párod sem egészen normális, hogy veled van.

2018. febr. 6. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!