Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a páromat megérintette az exe halála?
Pár napja tudja azóta nagyon szomorú, még sírt is miatta. Nekem ez annyira furcsa, engem nem érintene meg ennyire a dolog. Nyilván én is sajnálom, de nem igazán ismertem ráadásul erősen kikezdett a párommal a kapcsolatunk kezdetekor ezért sohase kedveltem..
26/N
Teljesen normális reakció, te pedig egy érzéketlen tuskó vagy, ha valójában komolyan gondoltad, hogy nem érintene meg téged egy olyan ember halála, akivel együtt voltál, meg szeretted szerelemből.
Engem pl. már az megérintett annak idején, mikor kiderült, hogy volt osztálytársam nagyon beteg lett, kérdéses volt a túlélése, azonnal felhívtam akkor és beszéltem vele. Jobban lett, azóta boldogan éli világát.
Te se nőttél még fel agyilag. Ideje lenne már ennyi évesen.
Tisztában van azzal mit érzek és elfogadja. Mindig is tudta hogy nem bírom, mert egykor nagyon megbántottak..
Nem azt mondtam hogy egyáltalán nem sajnálom, úgy kell neki.
Normális.
Ne aggódj emiatt: nyilván mindenkit megérint egy olyan embernek a halála, akihez egykor közel állt. Még akkor is, ha már régóta nem voltak szerelmek vagy barátok többé.
22/N
Teljesen normális. Mégis csak a párja volt, éveket voltak együtt, akkor ő volt a mindene.
Gondolom még fiatal lehetett ő is, akkor meg mégjobban megviseli az embert egy ilyen tragédia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!