Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a páromat megérintette az exe halála?

Figyelt kérdés

Pár napja tudja azóta nagyon szomorú, még sírt is miatta. Nekem ez annyira furcsa, engem nem érintene meg ennyire a dolog. Nyilván én is sajnálom, de nem igazán ismertem ráadásul erősen kikezdett a párommal a kapcsolatunk kezdetekor ezért sohase kedveltem..

26/N

2018. febr. 6. 19:32
1 2
 11/20 1112 ***** válasza:
100%
De ő ismerte. És egykor sokat számított neki, ő jelentette neki a mindent. Szerintem totál érthető, hogy le van sújtva. Inkább nálad az érzelmek teljes hiánya, hogy még megérteni sem tudod, hogy másoknak vannak érzelmei, az a fura.
2018. febr. 6. 19:58
 12/20 anonim ***** válasza:
86%

Teljesen normális reakció, te pedig egy érzéketlen tuskó vagy, ha valójában komolyan gondoltad, hogy nem érintene meg téged egy olyan ember halála, akivel együtt voltál, meg szeretted szerelemből.

Engem pl. már az megérintett annak idején, mikor kiderült, hogy volt osztálytársam nagyon beteg lett, kérdéses volt a túlélése, azonnal felhívtam akkor és beszéltem vele. Jobban lett, azóta boldogan éli világát.

Te se nőttél még fel agyilag. Ideje lenne már ennyi évesen.

2018. febr. 6. 20:00
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Hiszen egyszer szoros kapcsolat fűzte össze őket. Tedd félre az unszimpátiádat.
2018. febr. 6. 20:15
 14/20 A kérdező kommentje:

Tisztában van azzal mit érzek és elfogadja. Mindig is tudta hogy nem bírom, mert egykor nagyon megbántottak..

Nem azt mondtam hogy egyáltalán nem sajnálom, úgy kell neki.

2018. febr. 6. 20:19
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Normális.

Ne aggódj emiatt: nyilván mindenkit megérint egy olyan embernek a halála, akihez egykor közel állt. Még akkor is, ha már régóta nem voltak szerelmek vagy barátok többé.

22/N

2018. febr. 6. 20:34
 16/20 anonim ***** válasza:
Miben halt meg az ex?
2018. febr. 6. 20:35
 17/20 A kérdező kommentje:
Káros életvitel, drog..
2018. febr. 6. 20:55
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális. Mégis csak a párja volt, éveket voltak együtt, akkor ő volt a mindene.

Gondolom még fiatal lehetett ő is, akkor meg mégjobban megviseli az embert egy ilyen tragédia!

2018. febr. 6. 21:07
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy fiatal halála mindenkit megráz, mert az ember úgy érzi, hogy "nem fair", akár betegség, ami ellen nem tudunk harcolni, akár káros szenvedély, amivel szemben nem voltunk elegek, hogy megfékezzük, akár baleset, amit nem tudtunk megakadályozni, tökmindegy. Egy fiatalról van szó, aki előtt ott állt volna az egész élet, és nincs többé. Teljesen normális, hogy megviseli, ilyenkor az ember arra gondol, akaratlanul is, hogy mit tehetett volna, hogy ez ne történjen meg.
2018. febr. 6. 21:15
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem gyakran idegenek halála is megráz, nemhogy olyan emberé, aki közel áll(t) hozzám. Főleg, ha fiatalról van szó.
2018. febr. 6. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!