Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 6honap utan meglepnem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6honap utan meglepnem a paromat egy kozos tetkoval nem tul korai?

Figyelt kérdés
Szeretnem a kezdobetujet magamra tetovaltatni. Szerintetek orulne neki? Nem bannam meg ha szet mennenk de nemfogunk!:) elore tervezunk kozos csalad stb.. Csak mi vagyunk egymasnak. Ferfiak ti orulnetek ha a baratnotok igy meglepne?:)

2017. okt. 25. 15:32
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted, hogy meglepnéd? Foglalsz neki is időpontot a szalonban?

Amúgy nem tudom, mi ezen a meglepetés, vagy az ajándék...Engem túlzottan nem tudna érdekelni, fölöslegesnek tartanám.

22/N

2017. okt. 25. 15:33
 2/21 A kérdező kommentje:
Csak en csinaltatnam magamnak.
2017. okt. 25. 15:34
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem engedném. Bármi mást igen, de neveket nem.
2017. okt. 25. 15:35
 4/21 anonim ***** válasza:
90%
Ja, hogy magadnak. Akkor rendben.
2017. okt. 25. 15:35
 5/21 anonim ***** válasza:
85%

Van már tetkod?

Amúgy én nagyon megilletődnék. Ez nagyon nagyon nagy dolog. Rosszul is elsülhet amúgy.

2017. okt. 25. 15:40
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

A te bőröd, azt csinálsz vele, amit akarsz, de fél éve ismered még csak, ha azt írtad volna, hogy 6 éve, akkor inkább azt mondanám, hogy igen, de így??!! Teljesen felesleges és pénzkidobás.

6 hónap még nem idő egy kapcsolatban! Legyen már több eszed!

2017. okt. 25. 15:42
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ezek olyan gáznak tűnnek. De persze te ismered a párod
2017. okt. 25. 15:47
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
A tetko egyik alapszabalya hogy kozoset, szerelmunk nevet nem. Csak olyat ami nem valtozik pl edesanyaet gyereket...
2017. okt. 25. 15:48
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
6 év is túl korai lenne, ritka ptimitív és ostoba dolog a közös tetkó, képen is röhögném, ha a párom előállna ezzel a marhasággal.
2017. okt. 25. 15:50
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj hogy ezt mondom, és isten ments hogy ez történjen, de jobb ha nem tetováltatod magadra a monogramját, mert semmi biztosíték nincs arra hogy együtt is maradtok. Az én 3 éves kapcsolatomban is előre terveztünk család stb...és annak is vége lett. Több 10 éves kapcsolatok is tönkre mennek, és emiatt szét mentek. És ha esetleg ezt történne, akkor megbánnád, lehet hogy most nem ezt érzed, de megbánnád. És elfelejteni is nehezen menne miközben a monogramja ott villog valamelyik testrészeden. Ne légy annyira naív afelől hogy nem fogtok sosem szétmenni. De tényleg én csak jót akarok, nehogy megbánd a végén. De remélem nem így lesz.
2017. okt. 25. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!