Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5. randin már nem túl korai a szex, igaz?
Tudom, hogy nem ezen múlik, de nem akarok könnyen kaphatónak tűnni.
21L 24F
hagyd már!
az eddigi bnőimel 2 kivétellel mindel a 3. randin már szexeltem. Hosszabb kapcsolatok lettek belőle!
A legutóbbi hódításon az 5. randin jött össze, bár ő még húzta volna...
szóval iylen idős korban tök fölösleges itt hónapokig járni, meg húzni az időt, ha a szex nem működik, minden más kevés ahhoz h összetartson két embert.
26/F
Körülményfüggő...
Ha vadidegenek vagytok egymásnak és még az 5. randi is döcögős, vannak kínos csendek és erre jönne a szex, szerintem korai.
Ha már ismertétek egymást korábban, de most kezdtetek el randizni, akkor a2. randin sem tűnik korainak.
De igazából minden annak a függvényve, hogy a srác hogyan áll hozzád, a szexen túl akar e kapcsolatot veled. Mert ha nem, akkor elhúzhatod a 10. randiig is vagy lefekhetsz vele akár ma is, akkorsem lesz kapcsolat belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!