Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5. randin már nem túl korai a szex, igaz?
Tudom, hogy nem ezen múlik, de nem akarok könnyen kaphatónak tűnni.
21L 24F
Én mindig az 1. randin vagy max 2. szoktam szexelni, jobb ha már az elején kiderül, h passzoltok e az ágyban vagy sem...!
20/l
Miért nem jó ha lefekszenek rögtön? Elhasználódi a punci, meg a kuki? Vagy elkárhoznak a pokol tüzén? Máglyára kerülnek? :D
1-essel teljesen egyetértek.
Együtt töltött idő függvénye, nem randidarabszámé.
Ha valakivel első perctől fogva jólérzi magát ez ember, együtt vannak mondjuk 12 órát, és visz magával a hangulat, és a vágy, akkor hajrá, nem kell lemondani egymásról, minek ?
De lehet hogy az 5 randi csak 2 - órás volt és kevessebbet éreztél meg a másikból.
Ha pedig nem jó a szex, akkor az derüljön ki minél haamarabb.
Különben is ha nem jó, akkor nem kell tovább szenvedni, hogy : "össze kell még csiszolódni, meg meg kell tanulni hogy jó a másiknak", ez hülyeség. Vagy jó az első pillanattól vagy nem.
Egyetértettem eddig:
"Vagy jó az első pillanattól vagy nem."
Ez egy marhaság. Első csak kis tesztelgetés, egy lánnyal pl először jó volt de nem olyan hűha. 6. alkalomtól viszont megemlegetős volt, több orgazmussal, olyan szintű fizikai lefáradással hogy utána nagyon jól aludtunk, és 1 hétig tartó izomlázzal.
De szinte minden nővel egyre jobb lett mindkettőnknek ahogy egyre többször csináltuk...
Ne a randik számától tedd függővé, hanem attól, hogy mennyire tudja a fiú elvenni az eszedet. Ha nem tudja, márpedig eddig nem jött össze neki, akkor van még mit tanulnia ahhoz, hogy olyan pasi legyen, akivel érdemes lefeküdni. Annak idején a saját lányomnak is azt tanácsoltam, hogy akkor feküdjön le a fiújával, amikor már nem bír a túlerővel. Tudniillik a fiú és a saját vágyaival.
Azt is tudnod kell, hogy egy férfi csak az első ejakuláció után látja tisztán a nőt. Csak akkor dől el a fejében, hogy lesz-e folytatás, vagy felejthető momentum leszel csupán az életében. És ezt (elsősorban) nem a szex fogja eldönteni, hanem az, hogy a szex mellett mennyire tudsz partner lenni az élet egyéb területein.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!