Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy ilyen kérdés nem sokkolna titeket?
Már elég sok randin túl vagyunk, és kezdett elég komolyra fordulni a dolog. Aztán az utolsó randin alkalmával (sétáltunk este egy parkban) a csók eléggé "forróra" sikerült, és már beszéltük is, hogy itt lenne az ideje, hogy lefeküdjünk. És akkor egyszer csak megkérdezte, hogy
"hol szeretnéd hogy megdugjalak?"
Én meg erre hirtelen nem tudtam mit válaszolni. Ez a nálad vagy nálam kérdés akart lenni, mint utóbb kiderult, de akkor lefagytam teljesen.
Lányok, ti erre hogy reagáltatok volna?

22, Általában pedig azt jelenti.
Ha kimondani se tudod ezeket akkor hogy akarod megcsinálni az ágyban? A verbalizálás az első lépcsőfok és most az nézőpont kérdése hogy a mélybe vagy a mennybe :D.
Maximum még ilyen szende kislánnyal találkoztam aki kimondani nem merte, mert neki az ciki és ő túl gátlásos ehhez, de azt sem akarta hogy fapinának nézze az ember és mondott fűt fát hogy vele mindent lehet, aztán meg elsírta magát ha a seggére csaptam. :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!