Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már olyan, hogy valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy valakinek a tájszólása miatt ábrándultatok ki a másikból?

Figyelt kérdés
2021. nov. 4. 20:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Még nem, de simán ki tudnék miatta ábrándulni. Talán egyedül az ö betűzést tudom elviselni, talán az ami nem zavar egyedül.
2021. nov. 4. 21:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem igazán, mert bele se tudok esni olyanba, akinek tájszólása van. Mostanában ismertem meg egy lányt, csinos, értelmes, de számomra zavaró lemne a tájszólása, ha egész nap hallgatnom kéne.
2021. nov. 4. 21:41
 13/15 peca1000 ***** válasza:

Az egyik csajom beszédén éreztem,hogy faluról jött, ráadásul azt hitte, hogy ő a nagyságos asszony, hogy igazi városi nő lesz belőle, és a férfiak majd loholnak utána.

Hogy mekkorát koppant :)

Nagy dumája volt, csíptem azért :)

2021. nov. 4. 21:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Nagy hibám, hogy a tájszólást a tanulatlansággal, egyszerűséggel azonosítom. Akaratlanul. Pedig tudom, hogy nem feltétlen van így.

Nem gondoltam volna, hogy kicsinyke hazánkban olyan tájszólás is van, amit ennyire nem lehet megérteni.

2021. nov. 4. 21:57
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi borsodiak vagyunk,mostanában derűlt ki számomra,hogy több száz olyan szó van amit jellemzően mi használunk,vagyis mivel itt nagy a szegénység, kilátástalanság amelett,hogy az ország legszebb tájai közűl sok itt van....szétszéledtünk az országban mindenfelé, bár jellemzően Pestre. Sok kvíz van a neten amin csodálkozom,hogy máshol nem így mondják.
2021. nov. 5. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!