Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy valakinek a tájszólása miatt ábrándultatok ki a másikból?
Figyelt kérdés
2021. nov. 4. 20:08
11/15 anonim válasza:
Még nem, de simán ki tudnék miatta ábrándulni. Talán egyedül az ö betűzést tudom elviselni, talán az ami nem zavar egyedül.
12/15 anonim válasza:
Nem igazán, mert bele se tudok esni olyanba, akinek tájszólása van. Mostanában ismertem meg egy lányt, csinos, értelmes, de számomra zavaró lemne a tájszólása, ha egész nap hallgatnom kéne.
13/15 peca1000 válasza:
Az egyik csajom beszédén éreztem,hogy faluról jött, ráadásul azt hitte, hogy ő a nagyságos asszony, hogy igazi városi nő lesz belőle, és a férfiak majd loholnak utána.
Hogy mekkorát koppant :)
Nagy dumája volt, csíptem azért :)
14/15 anonim válasza:
Nagy hibám, hogy a tájszólást a tanulatlansággal, egyszerűséggel azonosítom. Akaratlanul. Pedig tudom, hogy nem feltétlen van így.
Nem gondoltam volna, hogy kicsinyke hazánkban olyan tájszólás is van, amit ennyire nem lehet megérteni.
15/15 anonim válasza:
Mi borsodiak vagyunk,mostanában derűlt ki számomra,hogy több száz olyan szó van amit jellemzően mi használunk,vagyis mivel itt nagy a szegénység, kilátástalanság amelett,hogy az ország legszebb tájai közűl sok itt van....szétszéledtünk az országban mindenfelé, bár jellemzően Pestre. Sok kvíz van a neten amin csodálkozom,hogy máshol nem így mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!