Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy valakinek a tájszólása miatt ábrándultatok ki a másikból?
Figyelt kérdés
2021. nov. 4. 20:08
2/15 anonim válasza:
Olyan volt, hogy még vonzóbbá tette.
3/15 anonim válasza:
Mivel gyengéim a szép de okos talpraesett tanúlt falusi lányok,nekem picit szexepíl is.
4/15 anonim válasza:
Tajszolok rendesen, mindig mindenki meg is jegyzi, a baratnomnek ez volt az egyik ami megtetszett amikor osszejottunk :)
6/15 anonim válasza:
5....hinnnye. Ittas pajta táncon összefussunk.
7/15 anonim válasza:
jó-t elírtam:
jàó
Tehàt:
Tàón vón jàó
😆
8/15 anonim válasza:
Az adott akcentustól függ, vannak rémes tájszólások amik idegesítőek, és olyanok is amik még javítanak is az összképen. A legjobbak azok akik ezt "irányítják" és alapból nincs nekik, csak néha, amolyan önszórakoztatásként (én is így vagyok ezzel, mivel az élet unalmas)
9/15 anonim válasza:
+ példa a kellemetlen tájszólásra: a kisebbségi, "roma" kiejtés ( https://www.youtube.com/watch?v=07aZUiikzeg&t=614s), aminek elég a csengése a "te jó ég, hová kerültem?" érzéshez.
A másik ami kiakasztó az a bunkó-alkoholista hanglejtés, meg az ilyen önérzetes öregasszonyok hőbörgése.
10/15 anonim válasza:
Egyetemen az ország minden részéről voltak évfolyamtársak, na ott voltak olyan beszédek :D :D
Semmi gond nem volt belőle. A későbbi férjemet először konkrétan nem értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!