Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám végre újra elhinni, hogy vannak még rendes, szeretnivaló, hűséges lányok még manapság? Miért ábrándultam ki ennyire a lányokból, másnál is volt már ilyen?
vannak még de már kevesen,mert sokan azt hiszik h ribinek kell lenniük h egyen pasiuk.
14/l
Kérdező, most komolyra fordítva, én is ugyanígy érzek, 20 éves fiú vagyok, volt két selejtes kapcsolatom, mindig normális voltam és vagyok is, de egyszerűen oylan szemetekké váltak a lányok, hogy nekem is elmegy a kedvem tőlük. Fogalmam sincs hogy megtalálom e valaha azt akit szerethetek, nem tudom mi lesz velem. Szeretnék már most valakit, de tudom jól hogy lehetetlen, mert mindenhol csak ezek a beképzelt agyzsibbasztó szerencsétlenek vannak akik járnak veled néhány hónapig aztán már kész vége is van, és jól kihasználnak, aztán mennek rá a következőre. Ilyenek.
És itt most nem arról van szó hogy töketlenek vagyunk leszólítani egy lányt, egyébként annak is megvan az oka aki nem meri megtenni, mert léátja milyen is valójában az a csaj akit le akart szólítani. Felvetődik a kérdés, miért nem meri? A válasz egyszerűbb mint egy pofon, mert beképzelt, úgyis elutasítaná, hiába is fogtok most belém kötni, hogy márpedig nem biztos hogy elutasítja, pedig így van. Persze az olyan divatmajom agyonsportolt ún "jóképű" vagy másnéven "cicafiú" csávókat nem biztos hogy elutasítják, de a normális, egyéni esetleg kicsit maradibb viseletű srácokat már emberszámba se veszik. Tudom hogy fiúk között is van sok szemét, de a lányokból akkor is sok ilyen van, én még sajnos nem találkoztam egy normálissal sem.
Az embernek erősen meg kell gondolnia hogy kivel jön össze, hol ismerkedik, miként alakítja az életét, mert ha csak kihasználja a másik fél és mégis ragaszkodik hozzá, az a helyzet maga a pokol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!